De Belgische topvoetballer Romelu Lukaku (25), is nog altijd verliefd op Sarah (22), de dochter van Harry Mens. Het koppel beleefde afgelopen weekend een romantische nacht in Amsterdam.

Relatie

Het is dik aan tussen Harry Mens’ dochter Sarah en de Belgische topvoetballer en Manchester United-spits Romelu Lukaku. De twee leerden elkaar kennen in Miami, waar Sarah stage liep en Romelu genoot van een vakantie. Bij terugkomst in Europa bleek de aantrekkingskracht blijvend, waarna Sarah steeds vaker in Engeland te vinden was; daar voetbalt Romelu al jaren. Maar het afgelopen weekend brachten ze door in Amsterdam, waar Story hen betrapte. Omdat Romelu deze week interlandverplichtingen heeft met het nationale team van België, kreeg hij van zijn club Manchester United, waar hij een ploeg-genoot is van Daley Blind, een paar dagen vrijaf. Dat gaf hem en Sarah zondagmiddag meteen de kans een familiebezoek te brengen aan Sarah’s halfzus Suze en haar steenrijke echtgenoot Michiel Mol in Blaricum. Daar ging het ongetwijfeld over alle doelpunten die Romelu dit seizoen maakte, en de transfersom van 85 miljoen euro waarvoor hij afgelopen zomer Everton verruilde voor Manchester United.

Salaris

Naar verluidt strijkt Romelu daar een salaris op van 225.000 euro per week, een jaarsalaris van bijna twaalf miljoen euro. Iets dat zijn schoonvader Harry zal bekoren. Die heeft in zijn RTL-programma Business Class een vast item met voetballegen-de Willem van Hanegem. Daarin complimenteerde hij Harry vorige week met Romelu’s kunsten. ‘Jouw schoonzoon is echt een geweldenaar. Een van de beste spitsen van dit moment.’ Harry reageerde met gepaste trots. ‘Ik word er verlegen van,’ zei hij. ‘Weet je trouwens dat die jongen zeven keer per dag eet? Mijn dochter blíjft koken voor hem.’ Harry liet in het gesprek onbenoemd dat Romelu de laatste weken vanaf de tribunes luidkeels wordt toegezongen met een liedje waarover in Engeland veel ophef is. Zo zingen de supporters van Manchester United: ‘Romelu Lukakuuuuuu. He’s our Belgian scoring genius. With a 24 inch penis.’ Ook de heren van Voetbal Inside besteedden aandacht aan het kennelijk monsterlijke geslachtsdeel van Romelu. ‘De jongen maakt veel doelpunten en zit gewoon lekker in zijn vel,’ aldus René van der Gijp over het positieve effect dat Sarah op de voetballer heeft. ‘In zijn voorvel, bedoel je?’ kopte Johan Derksen in, waarna er hard werd gelachen, en René een nogal smakeloze vervolggrap maakte. Voor Sarah moet het allemaal erg pijnlijk zijn. 

Article continues after the ad

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP