In september vorig jaar gaven Justin Bieber en Hailey Baldwin elkaar het ja-woord. Toch schijnt het huwelijk nu in zwaar weer te verkeren. Vrienden van het stel maken zich zorgen en hebben in een interview verteld dat de twee problemen hebben elkaar te vertrouwen. 'Hij is in Canada en leeft totaal geïsoleerd', zouden de vrienden hebben gezegd tegen Us Weekly.

Het gaat al langer niet goed met de Canadese zanger. Hij zou kampen met een zware depressie en vroeg onlangs via Instagram aan zijn volgers om voor hem te bidden. Die depressie zou grote invloed hebben op zijn huwelijk. 'Hij wil nog steeds dat zij zijn vrouw is en zij wil hem steunen, maar dat is moeilijk als hij hier doorheen gaat', laten de vrienden weten.

Selena Gomez

Ook lijkt het vertrouwen van Hailey geschaad te zijn doordat Justin opnieuw contact met zijn ex-vriendin Selena Gomez heeft gezocht. Hij zou haar dure cadeaus hebben gestuurd en hij heeft via vrienden stiekem boodschappen laten overbrengen. Het koppel is in gemeenschap van goederen getrouwd, dus mochten de twee gaan scheiden betekent het dat Hailey met zo'n 114 miljoen euro naar huis gaat. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Article continues after the ad

Beeld: ANP