Dat er op 14 mei geen enkele ruchtbaarheid is gegeven aan het 55-jarig huwelijksjubileum van de Spaanse oud-koning Juan Carlos en oud-koningin Sofía, verbaast niemand. De twee leven al jaren gescheiden levens. Gingen er na de troonoverdracht geruchten dat het echtpaar wilde scheiden, nu de tijd daar rijp voor lijkt, laaien deze in volle hevigheid weer op. 

Ontrouw
Al jaren vieren oud-koning Juan Carlos en oud-koningin Sofía van Spanje hun trouwdag niet meer en hun 55-jarig huwelijksjubileum op 14 maar dit jaar ging ook in alle stilte voorbij. Het huwelijk van de twee bestaat alleen nog maar op papier. Al heel lang; hun huwelijksgeluk is ten onder gegaan aan de ontrouw van Juan Carlos, die ertoe heeft geleid dat Sofía en hij al vele jaren in aparte gedeeltes van het Zarzuela paleis in Madrid wonen. 

Geruchten 
De Italiaanse krant La Republica meldde vlak naar Juan Carlos' aftreden in juni 2014 - op gezag van Madrileense paleisbronnen- dat Juan Carlos en Sofía zouden hebben besloten dat ze alsnog willen scheiden. Maar er gaan ook geruchten dat er helemaal geen scheiding komt. Sofia zou zich hebben bedacht. Een scheiding zou haar en haar echtgenoot namelijk weer volop in de schijnwerpers zetten en daar moet de oud-koningin niet aan denken. Ze geniet van de rust en zou tevreden zijn met een scheiding van tafel en bed. 
 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 20 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders