Frans Bauer staat natuurlijk vooral bekend om zijn liefde voor de plaatselijke Chinees. Maar deze gezellige Brabander is ook niet vies van een frikandel. Hij heeft er zelfs een eigen recept voor bedacht: de Bauer-speciaal.

De 'frikandel speciaal' is onlosmakelijk verbonden met een dikke laag curry of ketchup, mayonaise en wat extra uitjes om het af te maken. Maar die variant moet je even vergeten, want niemand minder dan Frans Bauer heeft het alternatief: de Bauer-speciaal. ‘Een bauer-speciaal kenmerkt zich door een laagje piccalilly. Daar gooien we nog wat extra uien op. En om het af te maken, blussen wij de frikandel af met satésaus’, zo legt hij uit in het programma Frans Bauer in Amerika.

Geen vertrouwen

De volkszanger is heel enthousiast over zijn eigen creatie. ‘Moeten jullie eens opletten hoe ik tekeer ga op het Oktoberfest.’ Zijn vrouw Mariska gelooft er geen woord van. 'Doe mij maar gewoon een frikandel met appelmoes.' En arme Frans, wat ook zijn kinderen hebben geen vertrouwen. 'Hoe worden we misselijk? Nou zo.' 

Airfryer

Wil jij ook eens iets anders proberen met je lievelingssnack? Gooi die frikandel dan eens in de Airfryer. Net zo makkelijk als de frituur, maar het bevat door de hete lucht een stuk minder vet. Daar kan dan nog eens een sausje – of vijf – bij.


Beeld: Peter Smulders

 

 

Angela Groothuizen heeft een bezoekje gebracht aan goede vriend Leco van Zadelhoff. Ze ziet er volgens hem ‘beter uit dan ooit’.

“Zo mooi heb ik je nog nooit gezien!”, zegt een enthousiaste Leco, die blij is met het eindresultaat.

Niet te herkennen

Angela is voorzien van een bos krullen en feestelijke make-up. De positieve reacties stromen binnen op de foto. ‘Jij maakt van elke vrouw een diva’ en ‘prachtige vrouw die jij nog mooier weet te maken!’, zeggen verschillende mensen. Ook zeggen sommigen: ‘Ik herken haar bijna niet’. Eén volger van Leco weet het prachtig te verwoorden: ‘Als je zo mooi bent vanbinnen, dan straal je dat ook uit’. Zo is het.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl

Nicolette van Dam is een veelgevraagd presentatrice, en heeft daardoor altijd een volgeplande agenda. Sinds ze moeder is van dochters Lola-Lily en Kiki-Kate, wordt ze gekweld door schuldgevoel.

'Dat heb ik Irene Moors een keer horen zeggen: een werkende moeder voelt zich altijd schuldig. Dat is me bijgebleven,' zegt de blondine in een interview met Vrouw. Ze vindt het lastig om met het schuldgevoel om te gaan. Om de zorg van hun dochters goed te verdelen, houden Nicolette en haar man Bas Smit hun agenda's goed bij. 'Als ik 's avonds moet werken, breng ik ze 's ochtends naar school. En ik block mijn agenda voor dingen waarvan ik weet dat ze belangrijk zijn voor de kinderen. Zoals een inloopochtend op school, dat zijn heilige momenten.'

Jonge moeder

De presentatrice is jong moeder geworden, op haar 26ste, en is daar heel blij mee. 'Mijn oma is jong, mijn moeder is jong en ik heb daar altijd zoveel plezier aan beleefd. Toen ik vijftien was, gingen we met kerst met z’n allen stappen in de Supperclub! Dus als je met de liefde van je leven bent, kun je er net zo goed meteen mee beginnen. Ik was 26 toen ik zwanger raakte en heb daar totaal geen spijt van gehad.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders