Gordon is de laatste weken op de gezonde toer en verliest veel gewicht in korte tijd. Naar eigen zeggen dit keer niet door een dieet maar door een verandering van levensstijl.

Voeding

''Het zit hem voornamelijk in voeding. Mijn personal trainer staat hier straks wel weer voor de deur maar echt, aan twintig minuutjes per dag heeft een normaal mens echt genoeg. Die voeding is zo belangrijk. En het was bij mij echt tijd om daar nu eens goed naar te kijken'', vertelde Gordon in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10. "Dus dat heb ik gedaan. In mijn geval met mijn diabetes en al mijn andere aandoeningen moest ik gewoon gaan afwegen: waar word ik gelukkig van, waar word ik beter van en vooral: waar word ik ziek van?"

Steak en tonijn

''Dat heb ik onderzocht en bij mij is dat vooral te wijten aan dierlijke eiwitten. En dat is ontzettend jammer want daar ben ik dol op. Een heerlijke steak of een mooi stuk tonijn. Maar ja, de ellende is: het klinkt allemaal heel lekker maar we krijgen het natuurlijk niet zo lekker voorgeschoteld. Een voorbeeldje: het rode fruit van de Albert Heijn wat ik net bij m’n ontbijt eet. Het is net of je een bak zuur naar binnen werkt. Het wordt allemaal gekweekt in kassen zonder zonlicht, het is verschrikkelijk."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders | Bron: ANP

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders