Het gaat steeds beter met de gezondheid van Piet Paulusma. De SBS6-weerman is herstellende van een operatie na een acute verstopping in zijn dikke darm. "Het gaat nu keurig de goede kant op", zo vertelde hij maandag in Evers staat op op Radio 538.

Niet te beschrijven pijn

"Mijn hele lichaam stond in een hele korte tijd op zijn kop en ik ook", zei Piet, die vertelde over een "niet te beschrijven pijn". De weerman wilde verder niet in detail treden. "Men heeft er gewoon voor gezorgd dat alles weer goed kon functioneren. En daar houden we het even bij."

Article continues after the ad

Comeback

Wanneer we Piet weer op de televisie gaan zien is nog niet duidelijk. Wel is hij weer thuis en zegt hij al zin te hebben in zijn comeback. Tot het zover is, blijft zijn dochter Martsje voor hem invallen. "Ik ben alweer een beetje bezig met het weer. Ik heb natuurlijk elke dag contact met Martsje. Ze doet het uitstekend", aldus Piet. "De komende dagen zal duidelijk worden wanneer ik het weer van Martsje overneem."

Geen stapje terug

De weerman, die in zijn carrière bij SBS bijna geen dag oversloeg, gaat het vooralsnog niet rustiger aandoen. "Dat hoeft niet", zei hij. Wel denkt hij dat Martsje het in de toekomst vaker van hem zal overnemen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders