Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, vertelt in haar nieuwe video hoe het nu met haar en haar vriend Dylan gaat na de afschuwelijke overval waar de twee onder schot werden gehouden.

Ze kan het langzaam een plekje geven.

Kleine stap

'We zien elke dag als een nieuwe dag en elke dag zetten we weer een kleine of grote stap naar herstel', zegt de wereldberoemde YouTuber in haar nieuwste video. Daarin bespreekt ze de overval kort nog een keer.

Bedankt!

Nikkie wil heel graag alle fans bedanken voor de steun de afgelopen tijd. 'Voordat we beginnen wil ik zeggen: bedankt voor al jullie lieve berichtjes, tweets, e-mails, alles. Ik wil jullie bedanken voor alle steun na mijn laatste video.'

Article continues after the ad

Overval

De make-upartieste nam de video zondag op. 'Het is zo raar want de tijd vliegt letterlijk maar tegelijkertijd zit je ook nog vast in de tijd terwijl het al veertien dagen terug is. Het is echt een superraar gevoel.'

Daders op de vlucht

Vorige week deelde Nikkie haar eerste video sinds de overval. Daarin liet ze al weten dat het goed met haar gaat, hoewel ze haar tranen niet wist te bedwingen. Bij de overval werden Nikkie en Dylan bedreigd. De identiteit van de vier daders, die er met een onbekende buit vandoor gingen, is nog altijd niet bekend. Ze zijn nog steeds op de vlucht.

Bron: Instagram Beeld: NPO

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.