Dit jaar 2020, is niet het jaar van Leontine. De presentatrice en actrice kreeg een hoop voor d'r kiezen. Zo werd bekend dat man Marco haar met meerdere vrouwen heeft bedrogen. Sinds kort zit ze weer wat lekkerder in d'r vel.

Dat is te zien op een foto die Leontine (die zich nog wel Borsato noemt op social media) via Instagram deelt.

Article continues after the ad

Zonnetje

Mede dankzij haar lieve vriendinnen krabbelt ze weer langzaam op. 'De energie die vrijkomt wanneer we samen zijn, lieve vriendinnen, is zó bijzonder en daar ben ik zo dankbaar voor. Ik blijf verwonderen, iedere keer weer. Stay close to the people who feel like sunshine.' 

Scheiding is rond

Wie naar de foto kijkt ziet dat onder meer Anouk Smulders van de partij is. Leontine heeft een heftige periode achter de rug, de scheiding (het stel was 22 jaar getrouwd) is inmiddels rond. Zo liet de zanger in een brief aan zijn fans weten. Ook voor hem is het zwaar. 'Zo ben ik verhuisd en ben ik herstellende van mijn burn-out. Het herstel gaat met ups en downs', laat hij weten.

Borsato komt terug!

De agenda van Borsato is op dit moment nog volledig leeg. 'Maar dat betekent niet dat ik nooit meer terugkom. Ik heb alleen nog even tijd nodig om er straks weer helemaal te kunnen zijn', belooft hij aan zijn fans.

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.