Het gaat er bij onze sterren toch net iets anders aan toe dan bij gewone stervelingen. Neem nou de zwemlessen van Johnny de Mols vierjarige stiefdochter Kiki, de dochter van zijn verloofde Anouk van Schie en haar ex Co Rowold.

Waar kinderen doorgaans in een gemeentelijk zwembad bibberend van de spanning en het koude water in een rij staan opgesteld om te leren zwemmen, krijgt Kiki die lessen op een wel héél exclusieve locatie: het privézwembad van ‘stiefoma’ Willeke Alberti! De zangeres bewoont een vrijstaande villa in Laren, die de luxe kent van een binnenbad zonder pottenkijkers. In Libelle vertelt Johnny dat de zwemlessen van Kiki tevens zorgen voor algehele verbroedering binnen zijn samengestelde gezin en familie. ‘Ze had laatst haar eerste zwemles in het zwembad bij mijn moeder thuis. Haar vader Co en ik zitten dan gewoon naast elkaar. Bij ons thuis ging het er vroeger gelukkig ook zo harmonieus aan toe.’ 

Benieuwd wat Johnny er nog meer over te zeggen heeft? Je leest het in editie 2 van Story.

Beeld: Peter Smulders

Bewoners: oud-voetballer en tegenwoordig tv-analist René van der Gijp (57) en zijn tienerzoon Nicky; oudste zoon Sanny komt geregeld langs.
Beschrijving: een vrijstaande bungalow uit 1961 van 162m² met een eigen oprit en carport, in een rustig buurtje met rijtjeshuizen en flats in de Plantenwijk in Dordrecht. Het is strak en licht ingericht, met opvallende reproducties van naakttekeningen en foto’s van Marilyn Monroe en Brigitte Bardot aan de muur. In de achtertuin bevindt zich een zwembad.
Betaald: € 520.000 (2008). René bezit ook nog een huis in Rotterdam en een appartement in Scheveningen.
BN’ers in de buurt: Inge de Bruijn (Barendrecht), Robin van Persie (Rotterdam), Gerard Cox (Mijnsheerenland).

Bekijk foto's van de bungalow in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders 

Georgina Verbaan zou nog graag eens een roman willen schrijven. De actrice, die woensdag een nieuwe bundel heeft uitgebracht met een selectie van haar NRC-columns, heeft al eens een poging gewaagd. "Ik heb het wel geprobeerd, maar het is nog niet echt gelukt", zei ze in RTL Late Night.

Georgina had afgelopen jaar tijd ingeruimd om te beginnen, maar dat lukte niet erg. "Je moet jezelf aan het werk zetten. Dat is wel even schrikken", aldus de actrice. Waarschijnlijk komt er nu een korte verhalen-bundel, denkt ze. "Ik wil dat eerst in de vingers hebben."

In haar bundel Iets om naar uit te kijken staan naast Georgina's columns al drie korte verhalen. Het is na Loze ruimte uit 2016 haar tweede bundel.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP