Misschien wel het meest spraakmakende koppel uit dit seizoen van Married at First Sight is zonder twijfel Chantal en Henk. De twee zijn een waar kijkcijferkanon en RTL weet de bruiloft van 'Henkie en Wenkie' dan ook flink uit te rekken. Toch lijkt het alweer einde verhaal voor de tortelduifjes.

En dat terwijl Henk (nu nog) aan alle nogal hoge eisen van Chantal lijkt te voldoen. Hij heeft geen okselhaar, geen neushaar en ziet er netjes en verzorgd uit. De vonken spatten er vanaf tijdens het feest, maar tijdens de huwelijksreis worden de eerste scheurtjes al duidelijk zichtbaar.

Article continues after the ad

Moeilijke eter

Henk blijkt namelijk een nogal moeilijke eter te zijn, zo zien we in de preview op Videoland. Geef hem maar patat en een burger en de zanger is content. Iets waar Chantal moeite mee lijkt te hebben, want zij wil gewoon lekker eten. Hoewel we ons niet kunnen voorstellen dat dit de deal breaker is geweest, lijkt hun huwelijk toch echt geen stand te hebben gehouden.

Tinder

Chantal wordt namelijk alweer gespot op de dating app Tinder. Hier laat ze weten dat ze op zoek is naar haar 'allerlaatste eerste date', waarmee duidelijk is dat de blondine terug op de markt is. Ze deed ook al mee aan een eerder televisieprogramma, maar lijkt het nu weer zelf te gaan proberen. Jammer!

Bron: Telegraaf | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.