Yolanthe Sneijder-Cabau is op dit moment dé glamourvrouw van Nederland, maar ooit was ze een doodnormale tiener. Story heeft een klassenfoto van Yolanthe weten te bemachtigen. 

Populair

De vrouw van Wesley Sneijder heeft een fijne schoolperiode gehad. Ze had veel vrienden en was naar eigen zeggen vrijwel nooit brutaal. "Zowel bij mijn klasgenootjes als de leraren was ik geliefd", vertelt ze in een interview met Beau Monde. "Ik was lief en meelevend. Als we een nieuwe leerkracht hadden die de klas niet aankon, voelde ik dat meteen en dan schoot ik te hulp door klasgenootjes op hun gedrag aan te spreken."

Mavo

De klassenfoto stamt uit het schooljaar 1998-1999, Yolanthe zat toen op het Comenius College te Hilversum. De presentatrice heeft uiteindelijk haar mavo-diploma behaald. 

Article continues after the ad

Ook contact leggen met oud-klasgenoten?

SchoolBANK is dé plek om een uitstapje naar het verleden te maken en oud-klasgenoten, vrienden en zelfs jeugdliefdes terug te vinden. Met meer dan 5,1 miljoen gebruikers en ruim 500.000 klassenfoto’s is SchoolBANK de grootste en bekendste reüniesite van Nederland. Het platform is opgericht in 2002 en nu geheel in een nieuw jasje gestoken.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Peter Smulders & Schoolbank.nl