Yolanthe Sneijder-Cabau is op dit moment dé glamourvrouw van Nederland, maar ooit was ze een doodnormale tiener. Story heeft een klassenfoto van Yolanthe weten te bemachtigen. 

Populair

De vrouw van Wesley Sneijder heeft een fijne schoolperiode gehad. Ze had veel vrienden en was naar eigen zeggen vrijwel nooit brutaal. "Zowel bij mijn klasgenootjes als de leraren was ik geliefd", vertelt ze in een interview met Beau Monde. "Ik was lief en meelevend. Als we een nieuwe leerkracht hadden die de klas niet aankon, voelde ik dat meteen en dan schoot ik te hulp door klasgenootjes op hun gedrag aan te spreken."

Mavo

De klassenfoto stamt uit het schooljaar 1998-1999, Yolanthe zat toen op het Comenius College te Hilversum. De presentatrice heeft uiteindelijk haar mavo-diploma behaald. 

Ook contact leggen met oud-klasgenoten?

SchoolBANK is dé plek om een uitstapje naar het verleden te maken en oud-klasgenoten, vrienden en zelfs jeugdliefdes terug te vinden. Met meer dan 5,1 miljoen gebruikers en ruim 500.000 klassenfoto’s is SchoolBANK de grootste en bekendste reüniesite van Nederland. Het platform is opgericht in 2002 en nu geheel in een nieuw jasje gestoken.

Beeld: Peter Smulders & Schoolbank.nl

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders