Henry van Loon, die in 2017 een moeilijke periode doormaakte na het verbreken van zijn relatie en het overlijden van zijn moeder, heeft mede dankzij zijn nieuwe vriendin Jelka van Houten meer zelfverzekerdheid gekregen.

In gesprek met Trouw vertelt de 36-jarige Van Loon dat hij van de actrice 'veel heeft geleerd qua zelfverzekerdheid'. 'Bovendien geeft zij me bevestiging.' Ook het succes dat hij doormaakt op werkgebied draagt hieraan bij, legt de cabaretier en acteur uit. 'Ik durf zo langzamerhand te geloven dat mensen mijn werk tof vinden, om de juiste redenen. Ik vraag me voor shows niet meer af of ik het publiek wel een leuke avond kan bezorgen, maar wil zelf een mooie tijd hebben. Dat mijn zalen vol zitten, geeft lucht.'

'Ontzettend gelukkig'

Van Loon sprak ook met het AD, waaraan hij vertelt 'ontzettend gelukkig' te zijn met Van Houten. In maart maakte het stel bekend een relatie te hebben. 'Een fantastische vrouw die me begrijpt en me in de afgelopen tijd heeft gesteund.'

'Niet heel goed'

Van Loon, die al bijna tien jaar in het vak zit, vindt zichzelf ondanks zijn toegenomen zelfvertrouwen 'niet heel goed'. 'Een groot deel van mijn talent moet nog tot uiting komen. Hoe ik dat voor me zie? Meer muziek maken. Misschien wordt mijn volgende show wel een onemanmusical, waarin ik zing en dans, dat zie ik helemaal voor me.'

Jennifer Hoffman

Voor zijn relatie met Van Houten had Van Loon een relatie met actrice Jennifer Hoffman, met wie hij samenspeelt in De Luizenmoeder.


Door: NU.nl | Beeld: Peter Smulders

Bibi Breijman geniet volop van het moederschap. De vriendin van Waylon heeft dit weekend een winterwandeling gemaakt met dochtertje Teddy. En daar werd natuurlijk ook even een foto van gemaakt.

Complimenten

'M’n teddy beertje uitlaten,' schrijft Bibi bij de foto, waarop ze de kinderwagen duwt. De vlogger wordt overladen met complimenten. Het valt veel fans op dat ze er fantastisch uitziet na de bevalling. 'Zo slank alweer!', reageert een fan. 'Stralende mama ben je,' luidt een andere reactie. 

Twee druppels water

Eind november zijn Waylon en Bibi trotse ouders geworden van hun dochtertje. De trotse ouders brengen het gezicht van Teddy niet herkenbaar in beeld. Maar als we rapper Ali B mogen geloven dan lijkt Teddy sprekend op haar moeder Bibi.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Dafne Schippers is kapot van verdriet. Haar hond Sammie is om het leven gekomen na een aanrijding met een trein.

Pijn en verdriet

Sammie is dit weekend overleden na een verschrikkelijk ongeluk. 'Het is zo moeilijk om in woorden uit te drukken welke pijn en verdriet ik momenteel voel,' schrijft de topatlete op Instagram. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. 'Bye bye mijn lieve Sammie.'

Eigen Instagramaccount

Dafne kreeg haar trouwe viervoeter vorig jaar oktober als puppy. De topsporter deelde regelmatig een foto van Sammie, en had zelfs een eigen Instagramaccount voor de viervoeter aangemaakt.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders