Henry van Loon schreeuwt het eindelijk van de daken; hij heeft een relatie met Jelka van Houten. Dat heeft de Luizenmoeder-acteur bevestigd naar aanleiding van een interview in Volkskrant Magazine. 

Breuk

Een week geleden plaatste de cabaretier een selfie met Jelka, met een hartje als bijschrift. Sindsdien werd er druk gespeculeerd over een liefdesrelatie tussen de twee. Henry reageert op de geruchten na een interview dat hij recent heeft gegeven. De cabaretier sprak in het interview met Volkskrant Magazine over zijn nieuwe vriendin, die zijn moeder nog net voor haar overlijden heeft kunnen ontmoeten. Maar negen dagen na het interview stuurde Henry de journalist een sms dat de relatie over was, met het verzoek of de naam van zijn vriendin uit het artikel mocht. 

Verzoening

Nu blijkt het toch weer dik aan te zijn tussen Henry en Jelka. "Voor de volledigheid, het is weer aan met Jelka," laat de Luizenmoeder-acteur weten via Instagram. De zus van Carice van Houten was tot 2016 getrouwd met Koppe Koppeschaar, met wie ze twee kinderen heeft. Henry wat tot vorig jaar samen met zijn Luizenmoeder-collega Jennifer Hoffman.

 

@jelkavanhouten ❤️

Een bericht gedeeld door Henry Van Loon (@henryvanloon) op


Beeld: Edwin Smulders

Driewerf hoera, de slingers mogen opgehangen worden in het huis van Nicolette van Dam en Bas Smit! Het stel heeft namelijk een nieuw gezinslid verwelkomd. 

Een paar weken geleden maakte de presentatrice al bekend dat er ‘gezinsuitbreiding’ ging plaatsvinden, en nu is de kleine Lucky eindelijk daar. ‘Jaaaa… Daar is-ie dan, ons lieve hondje Lucky!’, schrijft Nicolette bij een foto met haar nieuwe aanwinst. ‘Ben helemaal verliefd… Zo gezellig!’

Eigen Instagramaccount

Het hondje van Nicolette en Bas heeft meteen een eigen Instagramaccount gekregen en heeft nu al bijna 15.000 volgers. Maar met dat schattige snoetje kan dat ook haast niet anders!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home sweet home ❤️

Een bericht gedeeld door Lucky Blue Smit (@luckysmit1) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Met Frans Bauer kun je altijd lachen. Althans, zo komt hij over in de media. Maar zijn vrouw Mariska bewijst met een filmpje dat hij écht de leukste thuis is.

Danspasjes

Iedereen weet dat Frans een gouden keeltje heeft, maar zijn danspasjes zagen we nog niet eerder. Mariska deelt een video waarin haar man lekker gek doet. 'Franske is zijn installatie voorlopig effe kwijt!', schrijft ze. 'Altijd gezellig hier.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders