Henry van Loon schreeuwt het eindelijk van de daken; hij heeft een relatie met Jelka van Houten. Dat heeft de Luizenmoeder-acteur bevestigd naar aanleiding van een interview in Volkskrant Magazine. 

Breuk

Een week geleden plaatste de cabaretier een selfie met Jelka, met een hartje als bijschrift. Sindsdien werd er druk gespeculeerd over een liefdesrelatie tussen de twee. Henry reageert op de geruchten na een interview dat hij recent heeft gegeven. De cabaretier sprak in het interview met Volkskrant Magazine over zijn nieuwe vriendin, die zijn moeder nog net voor haar overlijden heeft kunnen ontmoeten. Maar negen dagen na het interview stuurde Henry de journalist een sms dat de relatie over was, met het verzoek of de naam van zijn vriendin uit het artikel mocht. 

Verzoening

Nu blijkt het toch weer dik aan te zijn tussen Henry en Jelka. "Voor de volledigheid, het is weer aan met Jelka," laat de Luizenmoeder-acteur weten via Instagram. De zus van Carice van Houten was tot 2016 getrouwd met Koppe Koppeschaar, met wie ze twee kinderen heeft. Henry wat tot vorig jaar samen met zijn Luizenmoeder-collega Jennifer Hoffman.

 

@jelkavanhouten ❤️

Een bericht gedeeld door Henry Van Loon (@henryvanloon) op


Beeld: Edwin Smulders

Maar weinig mensen kennen Paul Verhoeven, die woensdag 80 jaar oud wordt, zo goed als biograaf Rob van Scheers. Al bijna drie decennia volgt de journalist de belangrijkste filmmaker die Nederland heeft voortgebracht en sprak met vrijwel alle mensen die ooit met Verhoeven samenwerkte.

'Er zijn twee soorten mensen in dit leven', stelt Van Scheers. 'De ene groep dat zijn jij en ik. De andere groep bestaat uit bevlogen makers die iets willen toevoegen aan de wereld. Tot die groep behoort Paul Verhoeven.'

Overslaan

Het feit dat de regisseur zijn verjaardag overslaat omdat hij op de set van zijn nieuwste film staat, het lesbische nonnenepos Bernedetta, is kenmerkend. 'De enige reden waarom iedereen er zo’n ding van maakt, is dat we het tientallig stelsel hanteren. Als we het twaalftallig stelsel zouden hanteren, zou er niets aan de hand zijn deze zomer', zo citeert de biograaf Verhoeven. 'Dat is Paul ten voeten uit.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Hoewel Yolanthe regelmatig kiekjes van zichzelf op Instagram post, is deze laatste variant er toch wel eentje voor in de boeken. De foto werd gemaakt bij een shoot in Los Angeles en wat ziet ze er prachtig uit!

Ook haar volgers zijn enthousiast. Een iemand merkt zelfs op: 'Je lijkt hier op de brunette versie van Pamela Anderson uit haar Baywatch-tijd.' Toch is er ook kritiek. Volgens sommige mensen zou ze namelijk 'al die make-up' en 'photoshop' niet nodig hebben. 'Zo veel make-up heb je niet nodig Yolanthe, je bent mooi van jezelf!'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders