Henry van Loon schreeuwt het eindelijk van de daken; hij heeft een relatie met Jelka van Houten. Dat heeft de Luizenmoeder-acteur bevestigd naar aanleiding van een interview in Volkskrant Magazine. 

More content below the advertising

Breuk

Een week geleden plaatste de cabaretier een selfie met Jelka, met een hartje als bijschrift. Sindsdien werd er druk gespeculeerd over een liefdesrelatie tussen de twee. Henry reageert op de geruchten na een interview dat hij recent heeft gegeven. De cabaretier sprak in het interview met Volkskrant Magazine over zijn nieuwe vriendin, die zijn moeder nog net voor haar overlijden heeft kunnen ontmoeten. Maar negen dagen na het interview stuurde Henry de journalist een sms dat de relatie over was, met het verzoek of de naam van zijn vriendin uit het artikel mocht. 

Verzoening

Nu blijkt het toch weer dik aan te zijn tussen Henry en Jelka. "Voor de volledigheid, het is weer aan met Jelka," laat de Luizenmoeder-acteur weten via Instagram. De zus van Carice van Houten was tot 2016 getrouwd met Koppe Koppeschaar, met wie ze twee kinderen heeft. Henry wat tot vorig jaar samen met zijn Luizenmoeder-collega Jennifer Hoffman.

 

@jelkavanhouten ❤️

Een bericht gedeeld door Henry Van Loon (@henryvanloon) op


Beeld: Edwin Smulders

bibi waylon teddy video

Hoewel Waylon en Bibi hun kleine Teddy na de geboorte nooit al te herkenbaar in beeld brachten, is daar sinds deze week verandering in gekomen. Zo plaatste Bibi maandag een filmpje waarin de snoet van het meisje duidelijk te zien was en deelt nu óók de zanger een heerlijke video van zijn dochter.

Op de bewegende beelden is te zien hoe de kleine spruit bij haar vader op schoot zit. Om de beurt nemen de twee een hapje yoghurt. ‘Ik heb een snor en zij kan überhaupt niets… dus wij hebben alle reden om te smeren!’, schrijft Waylon erbij.

More content below the advertising

Genieten

Fans van de ‘The Voice of Holland’-coach genieten enorm van het liefdevolle moment. ‘Geweldig! Wat een rijkdom om zo met je kindje bezig te kunnen zijn. Geniet er maar lekker van, Waylon!’, reageert iemand. Een ander schrijft: ‘Heerlijk!! Lekker kliederen samen met paps.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Countryzangeres Dolly Parton mag dan wel een wereldster zijn vanwege haar iconische hits zoals Jolene en 9 to 5, haar eigen man Carl Dean is niet echt een liefhebber van haar muziek.

"Hij is niet per se een van de grootste fans van mijn muziek", bekende Parton maandag in het Britse tv-programma Good Morning Britain. Hoewel de twee bijna 53 jaar getrouwd zijn, heeft Dean zijn vrouw nog maar een paar keer live zien optreden. Maar Dolly vindt dat helemaal niet erg. Volgens haar is haar man trots op haar en op wat ze doet, maar heeft hij gewoon een andere muzieksmaak.

More content below the advertising

Gezonde relatie

"Hij houdt van hardrock, hij houdt van Led Zeppelin en bluegrass muziek, dus mijn muziek zit daar ergens tussenin. Hij vindt het niet vreselijk, maar hij doet er niet alles aan om mijn platen te luisteren, laten we het zo zeggen", grapt de 73-jarige zangeres. Toch zijn de twee al jarenlang samen. "Hij is gek en ik ben gek. We lachen veel en ik denk dat dat het gezondste en meest waardevolle deel van onze relatie is."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld en tekst: ANP