Henny Huisman hoopt dat 2018 qua gezondheid een beter jaar voor hem wordt. Een halfjaar geleden verbrijzelde de voormalig showmaster zijn elleboog en nog steeds is hij niet de oude. In februari volgt een nieuwe operatie.

Drummen

"Op 6 februari haalt de arts stukjes bot uit mijn heup. Die worden fijngemalen tot specie dat als een lijm in mijn elleboog wordt aangebracht", zegt Henny in het AD. Hij hoopt na zijn herstel weer alles te kunnen doen wat hij wil. "Ik wil weer kunnen drummen en gitaarspelen. Zelfs een microfoon vasthouden is lastig en zie maar eens je broek dicht te maken met een niet-functionerend gewricht."

Medisch jaar

In juni moet Henny zich overigens weer in het ziekenhuis melden voor controle aan zijn nieren, waarin enkele jaren geleden kanker werd geconstateerd. "Het wordt een medisch jaartje", aldus Henny, die echter niet bij de pakken neer gaat zitten. "Wat mij betreft wordt 2018 voor mij als positieveling een superjaar. Want er zijn mensen die het slechter hebben dan ik."

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders