Gordon mag deze maand zijn carrière als tv-presentator voortzetten bij SBS6, zijn showbizzcollega Henny Huisman zal niet naar hem kijken. In een openhartig interview vertelt Henny wat hij écht van Gordon vindt, en spaart hij ook Dave Roelvink niet...

Deze week debuteert Gordon (50) bij SBS6 als jurylid in het nieuwe programma DanceSing. Wie niet naar hem zal kijken, is Henny Huisman (67). ‘Gordon is achterbaks,’ vertelt Henny Huisman aan Story. ‘In 2014 mocht ik op uitnodiging van Gerard Joling meedoen aan de tiende editie van de Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA. Dat vond ik geweldig! Kort daarvoor was ik behandeld aan een tumor in mijn nier, en dit optreden zag ik als mijn beste medicijn. Gordon was ook een van de gastartiesten en tijdens de vijf dagen repeteren en optreden was alles koek en ei. We trokken met elkaar op en het leek gezellig. Maar daags na het evenement zei Gordon op de radio dat ‘die bultrug van Henny Huisman’ er ook bij was geweest. Dat vind ik achterbaks. Zeg dat dan gewoon in mijn gezicht.’ Gordon herhaalde zijn woorden toen die maand bekend werd dat Henny ging meewerken aan de vernieuwde Surpriseshow op SBS6. Op zijn website schreef Gordon: Eindelijk dachten we van hem verlost te zijn, maar Henny Huisman doet doodleuk een Catherine Keyltje: zwaar over de houdbaarheidsdatum, keert hij doodleuk terug op televisie. Ook zei hij, wederom, Henny te rangschikken onder de bultrug-achtigen. Dat Gordon een hekel aan Henny lijkt te hebben, zou kunnen komen doordat de zanger ooit niet mee mocht doen aan de Soundmixshow. ‘Hij kwam met een zitzak van de markt binnen en wilde een clip van George Michael nadoen. Maar hij had toen al zó veel praatjes. En we hadden genoeg andere George Michaels. Toen zeiden we: Die jongen doen we niet. Dat neemt hij me nog altijd kwalijk. Ach ja.’ 

Dit artikel komt uit Story. Editie 2 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto's die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren.

Lieke van Lexmond

André Hazes

Olcay Gulsen

Georgina Verbaan

Barry Atsma

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Met een druk tv-jaar voor de boeg vond Paul de Leeuw (56) het hard nodig even geestelijk bij te tanken. En waarom dan niet het nuttige met het aangename verenigen en meteen een beetje fysiek bijkomen?

Daarom reisde de nog altijd populaire presentator met zijn man Stephan Nugter (50) naar het zonnige Miami Beach in de Amerikaanse vakantiestaat Florida. Even zonder hun zoons Kas (16) en Toby (15), zodat Paul en Stephan samen wat échte qualitytime hadden. Een six- pack heeft de RTL4-ster natuurlijk nooit gehad, maar hij ziet er op zijn manier toch redelijk strak uit. En hoewel een Speedo geen optie meer is, durfde Paul het aan om voor het oog van heel mondain Miami de golven te trotseren in een zwembroek met een ‘Brabants bontje’.

Dit artikel komt uit Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? 

Beeld: Edwin Smulders