De tattoeëerder werd vorige week opgenomen met hartproblemen. Volgens een woordvoerder van de familie moet Henk nog zeker tot zaterdag in het ziekenhuis blijven.

De gezondheid van Schiffmacher is vergeleken met vorige week hetzelfde gebleven. Dat is dan ook de reden dat hij de komende dagen nog in het ziekenhuis moet blijven.

More content below the advertising

Theatertournee

De opname in het ziekenhuis zorgt voor problemen voor zijn theatertournee. De inmiddels 65-jarige Schiffmacher heeft al tien voorstellingen van zijn theatertournee moeten annuleren. Volgens zijn woordvoerder is het de bedoeling dat hij de shows op een ander moment inhaalt. Er staan naast de tien geannuleerde shows nog twintig andere voorstellingen op de planning. 

De voorstelling gaat over het leven van Schiffmacher, waarin hij vertelt over zijn spraakmakende ontmoetingen en zijn belevenissen als tatoeëerder.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Peter Smulders

Pierre van Hooijdonk

Oud-profvoetballer Pierre van Hooijdonk is in diepe rouw. Op Twitter laat hij weten dat hij gisteren zijn vader heeft verloren.

Pierre bedankt zijn vader Jan voor alle liefde die hij van hem kreeg, maar ook voor de persoon, vader en opa die hij was. "Je liet een enorme vechtlus zien, maar dit gevecht kon je niet winnen. Je hebt een andere reis voor de boeg, maar helaas kom je niet meer terug. Rust in vrede", schrijft hij bij de foto's op Twitter.

More content below the advertising

Jan van Hooijdonk was niet de biologische vader van Pierre. Hij trouwde met Pierre's moeder Corrie, toen ze zwanger was van haar ex-vriend. Pierre's biologische vader is van Marokkaanse afkomst, maar die heeft hij nooit gekend. Corrie stierf in maart 2016.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Twitter | Beeld: ANP

Nicolette van Dam gaat een dagelijkse kookshow presenteren voor SBS6. Voor de show zoekt ze gepassioneerde hobbykoks. Een professionele jury gaat de gerechten beoordelen.

'Kan jij goed koken? Je hoeft geen prof te zijn, maar het gaat puur om één gerecht waar je al je vrienden wakker voor kan maken. Jouw eigen signature dish. Ik ben heel benieuwd wat het is en ik zou het graag willen proeven', zegt Nicolette in een promo.

More content below the advertising

SBS6

Het wordt een studioshow voor SBS6. In de nieuwe kookwedstrijd gaan elke dag vier amateurkoks het duel met elkaar aan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders