Nu duidelijk is dat de Belgische zanger Andrei Lugovski is vergiftigd met rattengif, zit de schrik er goed in bij zijn showbizzcollega's. Helmut Lotti heeft al maatregelen genomen..

Dat opdringerige fans het leven van een artiest kunnen verzieken, weet Andrei Lugovski (34) als geen ander. Zo was de van oorsprong Wit-Russische zanger, die ooit derde werd in de Belgische versie van Idols, twee jaar geleden al het slachtoffer van stalking. Een Russische vrouw probeerde geregeld Andrei’s kleedkamer binnen te dringen en wachtte hem ook op bij zijn huis. Ze wilde hem zelfs eens laten struikelen, terwijl hij na een optreden het podium verliet. De politie werd ingeschakeld om de boel te sussen, waarna Andrei de vrouw nooit meer wilde zien. Toen hij haar begin vorig jaar dan ook opmerkte bij een nieuwjaarsreceptie in Oostende, weigerde hij op te treden. Dat deed hij pas nadat zijn ‘superfan’ door de politie was afgevoerd.

Lees het volledige artikel in Story editie 08. Nu in de winkels.


Beeld: Peter Smulders

 

Roxeanne Hazes is compleet in de wolken na de geboorte van haar eerste zoon Fender Andrew Arnold. Het jongetje kwam precies een week geleden ter wereld en de Hazes-telg kan haar geluk niet op.

Overweldigend

'Het gevoel van opeens moeder zijn is overweldigend en zelfs dat is een understatement', schrijft Roxeanne bij een foto van het geboortekaartje van Fender op Instagram. 'De eerste dagen amper doorgehad dat de wereld gewoon doorgaat met draaien, want alleen onze wereld bestaat even voor mij. Alle clichés zijn ineens waar en er bestaat geen mooier, grootser gevoel dan dit.'

Beste papa

De zangeres prijst haar vriend Erik Zwennes, die 'nu al de beste papa is die er bestaat'. 'Wat een avontuur, dit. Ik huil zoveel, want de gedachte dat onze zoon straks groter wordt en niet meer klein, hulpeloos en alleen maar onze liefde nodig heeft wil ik niet beseffen. Dit overtreft alles wat er ooit in mijn leven is gebeurd.'

 

Deze twee ☀️

Een bericht gedeeld door Erik Zwennes (@erikzwennes) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

Sylvie Meis plaatst veel foto’s op social media om zichzelf aan de wereld te laten zien. Dat doet ze vaak in een bikini, badpak of vlot, zomers jurkje.

Zomerfoto

De presentatrice trakteert haar fans nu op een foto waarop te zien is hoe ze flaneert in een wit jurkje. Eén ding valt op: volgens sommigen is ze wat aangekomen. Ze vragen zich dan ook af of dit echt waar is. ‘Ben je wat zwaarder geworden’, klinkt het in de reacties onder de foto’s. Sylvie heeft nog niet gereageerd op de commotie en zal zich er hoogstwaarschijnlijk niet al te druk om maken. Ze ziet er namelijk nog altijd waanzinnig goed uit.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders | Libelle.nl