Nu duidelijk is dat de Belgische zanger Andrei Lugovski is vergiftigd met rattengif, zit de schrik er goed in bij zijn showbizzcollega's. Helmut Lotti heeft al maatregelen genomen..

Dat opdringerige fans het leven van een artiest kunnen verzieken, weet Andrei Lugovski (34) als geen ander. Zo was de van oorsprong Wit-Russische zanger, die ooit derde werd in de Belgische versie van Idols, twee jaar geleden al het slachtoffer van stalking. Een Russische vrouw probeerde geregeld Andrei’s kleedkamer binnen te dringen en wachtte hem ook op bij zijn huis. Ze wilde hem zelfs eens laten struikelen, terwijl hij na een optreden het podium verliet. De politie werd ingeschakeld om de boel te sussen, waarna Andrei de vrouw nooit meer wilde zien. Toen hij haar begin vorig jaar dan ook opmerkte bij een nieuwjaarsreceptie in Oostende, weigerde hij op te treden. Dat deed hij pas nadat zijn ‘superfan’ door de politie was afgevoerd.

Lees het volledige artikel in Story editie 08. Nu in de winkels.


Beeld: Peter Smulders

 

Driewerf hoera, de slingers mogen opgehangen worden in het huis van Nicolette van Dam en Bas Smit! Het stel heeft namelijk een nieuw gezinslid verwelkomd. 

Een paar weken geleden maakte de presentatrice al bekend dat er ‘gezinsuitbreiding’ ging plaatsvinden, en nu is de kleine Lucky eindelijk daar. ‘Jaaaa… Daar is-ie dan, ons lieve hondje Lucky!’, schrijft Nicolette bij een foto met haar nieuwe aanwinst. ‘Ben helemaal verliefd… Zo gezellig!’

Eigen Instagramaccount

Het hondje van Nicolette en Bas heeft meteen een eigen Instagramaccount gekregen en heeft nu al bijna 15.000 volgers. Maar met dat schattige snoetje kan dat ook haast niet anders!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home sweet home ❤️

Een bericht gedeeld door Lucky Blue Smit (@luckysmit1) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Met Frans Bauer kun je altijd lachen. Althans, zo komt hij over in de media. Maar zijn vrouw Mariska bewijst met een filmpje dat hij écht de leukste thuis is.

Danspasjes

Iedereen weet dat Frans een gouden keeltje heeft, maar zijn danspasjes zagen we nog niet eerder. Mariska deelt een video waarin haar man lekker gek doet. 'Franske is zijn installatie voorlopig effe kwijt!', schrijft ze. 'Altijd gezellig hier.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders