De sportschool is gesloten, maar dat is voor Heleen van Royen (55) geen reden om achterover te leunen. Sterker nog: in quarantaine is ze nóg strakker geworden. De schrijfster deelt het indrukwekkende resultaat op Instagram.

Heleen is thuis aan het sporten geslagen en dat werpt zijn vruchten af. De brunette plaatst een kiekje waarop haar strakke, afgetrainde buik goed te zien is. 'Home workouts are paying off,' schrijft ze bij de foto. Ze is apetrots dat er geen trainer aan te pas is gekomen. 

Article continues after the ad

Bewondering

De foto van haar fitte lijf levert veel complimenten op. 'Je ziet er super uit schat,' reageert Quinty Trustfull. Soundos El Ahmadi zegt 'jaloers' te zijn en Bastiaan Ragas reageert met 'Hou op!'. 

 

Oma Heleen

Heleen heeft onlangs heugelijk nieuws bekend gemaakt. Ze wordt oma. Dochter Olivia verwacht een kindje. 'Beste nieuws van 2020,' schreef ze op Instagram. 'Onze dochter @oliviavanroyen is in verwachting! Ze moedert al met haar Pieter over twee lieve (bonus)kinderen en nu wordt de familie uitgebreid met nog een zoon. We zijn allemaal in de wolken. Breien kan ik niet, maar oppassen wel, dus de babykamer is in de maak. '
 
Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.