Heleen van Royen plaatst vandaag een pikante foto op haar Instagram Stories. De schrijfster verschijnt helemaal naakt voor de camera. Tijdens haar vakantie, waar zij aan haar boek werkt met uitzicht, trakteert ze haar volgers op het spraakmakende kiekje.

Van Royen poseert bij het zwembad met alleen een bikinibroekje aan. Wel bedekt ze haar borsten met haar handen, om zich zo niet helemaal bloot te geven. Bij de foto schrijft Heleen 'schrijven met uitzicht.' Hiermee laat van Royen weten dat zij in het zonnige Griekenland verder werkt aan haar langverwachte boek.

Personeelsproblemen

Heleen gebruikt haar vakantie niet alleen om van de zon te genieten, ze schrijft er ook hard aan haar nieuwe boek 'met uitzicht'. Eerder werd bekend dat het langverwachte boek vertraagd is door de personeelstekorten bij kinderdagverblijven. 'Ook kinderdagverblijven in ons land worstelen met personeelsproblemen. Grootouders worden ingezet om de nijpende situatie op te lossen. Deze maandag werd een Spencer en West dag. Mijn boek verschijnt wat later, sorry', aldus Van Royen.

Article continues after the ad

Voorlopig geen wekelijkse column

Over het nieuwe boek van de schrijfster is nog niet veel bekend. Heleen van Royen stopt dit voorjaar wel met haar wekelijkse column in de weekendbijlage van het AD. In haar laatste stuk, dat zaterdag verschijnt in magazine Mezza, schreef zij dat ze de wekelijkse column haar stress opleverde. Bovendien had zij haar tijd nodig om aan haar nieuwe boek te werken. Eerder schreef Van Royen bestsellers als De Gelukkige Huisvrouw, De Ontsnapping en Godin van de Jacht. Al deze titels zijn ook verfilmd.

 

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders 

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.