Heleen van Royens geluk kan niet op: ze is onlangs voor het eerst oma geworden van haar kleinzoon Spencer. Nu heeft ook haar eigen zoon de kleine baby ontmoet.

Heleens zoon Sam is dit weekend 24 jaar geworden en dat vierde hij onder anderen met zijn kersverse neefje. Heleen legde het bijzondere moment vast. '24 jaar, een baby staat je goed,' schrijft Heleen erbij. 

Article continues after the ad

Babykamer

De schrijfster deelde twee weken geleden al een foto van haar dochter Olivia (27) in de babykamer. 'Mijn kindje krijgt bijna haar eigen kindje', schreef ze erbij. Dat Heleen niet kon wachten op de komst van haar eerste kleinkind, blijkt wel uit de vele foto’s die ze de afgelopen tijd deelde van Olivia en haar groeiende babybuik. Ook mocht ze een babyshower voor haar dochter organiseren. 'Ik ga even bijkomen vandaag', schreef ze een dag later bij wat foto’s van het feest.

Leeftijd is maar een getal

Olivia van Royen is de dochter uit het huwelijk van presentator Ton van Royen en de 55-jarige schrijfster. Waar Heleen zo’n zeven jaar geleden als een blok viel voor een veel jongere man (de 22 jaar jongere gitarist en inmiddels verloofde Bart Meeldijk (33)), heeft dochter Olivia haar hart gegeven aan een oudere man. Ze is samen met de twaalf jaar oudere Pieter (39). Samen delen ze de zorg voor zijn twee kinderen die hij kreeg met zijn ex-vrouw.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.