Spiritueel raadsheer Thomas Woolthuis neemt voor Story een kijkje in de toekomst van Bekend Nederland. Hij ziet turbulente tijden aanbreken voor onder anderen Eva Jinek, André Hazes en Yolanthe Cabau én dat het gedrag van de koninklijke familie voor ophef zorgt.

Monique koestert nog altijd de wens voor een tweede kindje. Ze heeft er nooit een geheim van gemaakt dat haar eerste zwangerschap niet langs natuurlijke weg verliep. De overgebleven embryo’s liet ze invriezen, in de hoop dat daar nóg een zwangerschap uit zou komen. Maar de terugplaatsingen leverden geen zwangerschap op.

Moeilijke weg

Helderziende Marion Berndsen denkt er anders over dan haar collega-medium Thomas Woolthuis. ‘Ik zie André met een baby op zijn arm,’ vertelt ze. ‘Maar het wordt ze niet makkelijk gemaakt. Ik zie een hoop gerommel eromheen. Dan heb ik het niet alleen over de vruchtbaarheidsbehandeling, maar ook over de discussies die bij hen thuis nog altijd gevoerd worden. Het beeld dat ik zie, is André met een baby in zijn armen, maar ik voel ook veel weerstand. Voor mij is dat een verklaring dat het moeilijk zal gaan.’

Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 31 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.