Ondanks dat er zeker nog een paar beroemde Nederlanders zijn getrouwd, mocht het voor deze stellen helaas niet zo zijn. Corona gooide roet in het eten, terwijl het de mooiste dag van hun leven moest worden. Story zet alle BN'ers op een rij die hun huwelijk moesten verplaatsen. 

Nikkie de Jager

In augustus 2019 maakte de 26-jarige beautyvlogger met een aantal foto's duidelijk dat ze ten huwelijk was gevraagd door haar vriend Dylan. Maar vanwege corona stelden de twee hun voorgenomen huwelijk uit. 'Dat we het uitstellen betekent niet dat het niet meer gaat gebeuren. Het betekent dat we het gaan doen op een tijdstip dat het voor ons, onze familie en onze vrienden veiliger is,' vertelde De Jager in een video op YouTube.

Astrid Joosten

Ook Astrid Joosten heeft haar huwelijk moeten verplaatsen. De presentatrice zou eigenlijk in juni trouwen met haar vriend Rob Peters. Het koppel heeft nog geen nieuwe datum. 'Maar het zal zeker volgend jaar zijn. Zonder corona was ik al maanden getrouwd!', aldus Astrid. De presentatrice is twee jaar samen met Rob. Ze verloor in 2012 haar man Willem Ennes aan alvleesklierkanker. Met hem was ze meer dan twintig jaar samen.

Guus Meeuwis

Vanwege de coronacrisis hebben ook Guus Meeuwis en zijn verloofde Manon Meijers besloten hun bruiloft met een jaar uit te stellen. 'De bruiloft is uitgesteld, niet afgesteld', benadrukt Guus. 'Het gaat nog steeds supergoed in de liefde. We vonden dat wij de bruiloft verdienden waar omhelzingen en geen anderhalve meter tussen bij pasten. De gezondheid van alles en iedereen is belangrijker dan de dingen die gepland stonden, dus het is wel te accepteren.'

Thierry Baudet

Dit jaar zou het echt gebeuren: Thierry en Davide zouden elkaar eindelijk het jawoord geven. Maar corona gooit roet in het eten. De plannen voor een bruiloft zijn op de lange baan geschoven. 'Eigenlijk mag ik daar niks over zeggen, maar ik zal het ook niet ontkennen,' reageerde de Forum-leider lachend in een interview met RTL Boulevard. Toen Thierry Baudet in de zomer van 2018 zijn verloving met Davide Heijmans aankondigde, wist vrijwel niemand dat de twee een relatie hadden. 

Article continues after the ad

Remy Bonjasky

'Ons huwelijk is in het water gevallen', vertelt Bonjasky aan het einde van de podcast 'Een-tweetje met Yves. Ondernemen in tijden van corona.' 'In juni zouden Renate en ik in Italië gaan trouwen en dat gaat helaas niet door, dus dat is voor ons ook zuur.' De 44-jarige Bonjasky voegt er snel aan toe dat van uitstel geen afstel komt. 'Nee, we gaan sowieso trouwen.'

In 2016 kregen Bonjasky en zijn vriendin Renate samen een dochter: Skye Rose. Bonjasky heeft ook twee zonen uit eerdere relaties. De oud-kickbokser woont samen met zijn vriendin en kinderen Cassius, Dean en Skye in Almere.

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.