Bij veel kijkers draait de maag om bij het zien van Diana in de serie The Crown. Volgens fans zijn er behoorlijk wat overeenkomsten tussen wijlen prinses Diana en haar schoondochter Meghan Markle.

Meghan zou volgens hen net zo'n moeilijke 'ontgroening' hebben gehad als Diana. Dit meldt OK! Magazine.

Article continues after the ad

Schofterig

"De Britse koninklijke familie heeft Diana vreselijk behandeld. Als je naar het nieuwe seizoen van The Crown kijkt, dan draait je maag gewoon om. Het is vreselijk wat zij, nota bene op zeer jonge leeftijd, heeft moeten doorstaan. Maar terwijl je denkt dat die familie daar iets van geleerd zou hebben, blijkt het tegendeel waar. Want de geschiedenis herhaalde zich toen Meghan in het leven van Harry kwam", aldus een bron.

Doodschamen

Via social media uitten fans van The Crown hun ongenoegen. "Charles en Camilla moeten zich doodschamen om dat wat ze Diana hebben aangedaan. William en Kate zijn eigenlijk net zo erg, door Harry en Meghan publiekelijk zo hard te laten vallen. Bij die hele familie zit een steekje los, als je het mij vraagt", schrijft een volger.

Prinses Diana

Op zondag 15 november 2020 is op Netflix het vierde seizoen van de hitserie The Crown verschenen. Het verhaal van het vierde seizoen neemt ons mee naar de jaren zeventig en tachtig waarin we koningin Elizabeth volgen die te maken krijgt met premier Margaret Thatcher. Het is ook het seizoen waarin prinses Diana te zien zal zijn. 

Bron: ANP Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.