Boer zoekt vrouw-kandidate Sandra heeft meerdere bedreigingen ontvangen sinds duidelijk is dat haar relatie met boer Olke op niets is uitgedraaid.

'Ik heb bijvoorbeeld berichten gekregen waarin stond: 'jij kunt maar beter naar het buitenland verhuizen, anders komen we je opzoeken'. Of: 'je bent een oplichtster, een schande voor Brabant'', zo geeft Sandra woensdag een 'bloemlezing' in De Telegraaf. De Brabantse wil niet alles herhalen omdat het 'daar te erg voor is'. 'Ik zeg niet dat ze me echt komen opzoeken, maar leuk is dit natuurlijk niet.'

Sandra was de favoriet van de Texaanse boer Olke, maar tijdens de stedentrip bleek dat er geen klik was. Volgens de kandidate baseren de boze Boer zoekt vrouw-kijkers zich alleen op wat ze op tv hebben gezien en dat is niet altijd terecht. 'De verliefdheid was er van mijn kant inderdaad niet, dat kan gebeuren', zegt ze. 'Maar dat wil niet zeggen dat ik daar met verkeerde bedoelingen heen ben gegaan, zoals me nu door kijkers verweten wordt.'

 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: KRO-NCRV | Bron: ANP

Carice van Houten is in de fotoboeken gedoken. De actrice deelt twee oude kiekjes uit de oude doos. En nee, ze is niets veranderd! 

Filmfenomeen

Carice is een gevierd filmfenomeen, maar ooit was ze een doodnormaal meisje. De actrice is opgegroeid in het bos van Amelisweerd, met haar zus Jelka. Als middelbare scholier kwam Carice in aanraking met toneel. Na de middelbare school studeerde ze aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam, waar ze werd ontdekt door regisseur Hans Kemna. Na haar studie kreeg rollen in een televisieserie en telefilm.

Doorbraak

Maar haar hoofdrol in de film Minoes was haar grote doorbraak. De film leverde haar een Gouden Kalf op. Daarna ging haar carrière als een speer en speelde ze in tientallen theatervoorstellingen en films. Tegenwoordig heeft ze ook veel succes in het buitenland en speelt ze in de razendpopulaire serie Game Of Thrones. Vorig jaar werd ze moeder van zoontje Monte. 

16 jaar geleden

37 jaar geleden

Beeld: Peter Smulders

Dat Wendy een sterke band met haar broer Mike, werd wel duidelijk nadat ze allebei dezelfde tattoo hebben laten. Deze staat symbool voor hun vader, die in 2006 overleed aan de gevolgen van darmkanker. Niet alleen hebben ze dezelfde tatoeage, ook is het duidelijk te zien dat ze familie zijn!

Wendy had deze tattoo al eerder laten zetten. De presentatrice vertelde haar vader namelijk nog voor zijn overlijden over haar plannen. Toen hij van het idee hoorde was hij zeer ontroerd en vond het heel bijzonder. 

Bij je dragen

Haar broer Mike kwam later op het idee om dezelfde tatoeage te nemen. 'Ik wilde nooit een tattoo, maar toen Wendy er een had, ging het kriebelen. Ik miste mijn vader zo erg. En het voelde toch alsof Wen hem weer een beetje bij zich had.' vertelt hij in Wendy's eigen maandblad.  En zo ziet dat er samen uit: super mooi! 

Beeld: Peter Smulders