Acteur Raymi Sambo heeft tijdens de nieuwjaarsnacht een vrouw mishandeld. Op straat sloeg hij het slachtoffer tijdens een ruzie in het gezicht. Tegenover Shownieuws laat de All Stars-acteur weten dat hij spijt heeft van zijn actie. De beelden liegen er niet om. 

 

"We waren allebei dronken. Dat soort dingen moet je gewoon uitpraten", aldus Raymi, die contact probeert te zoeken met de vrouw om het voorval uit te praten. "Het was gewoon een hele domme, niet doordachte keus. Ja, dus heel stom. Ik heb er echt spijt van."

Article continues after the ad

Beveiligingsbeelden

Shownieuws liet woensdag ook beveiligingsbeelden van het incident zien. Volgens het programma is het slachtoffer na de klap naar het ziekenhuis gegaan. In het ziekenhuis werd vastgesteld dat ze 2 blauwe ogen, een dikke neus en mogelijk een lichte hersenschudding opliep door de klap van Sambo. De vrouw gaat aangifte doen.

De discussie

Tegenover De Telegraaf legt het 47-jarige slachtoffer het incident uit. Ze vertelt daarbij dat ze buiten zat te praten met een vriend van Sambo, die samen met hem naar een besloten feestje was geweest. “Die werd op een gegeven moment aangesproken door Raymi Sambo, die naar huis wilde. Wij drongen erop aan dat hij nog even bleef; het was immers gezellig. Er was even een discussie en toen liep ik naar hem toe. Ik zei alleen: ’Laten we 2020 leuk beginnen’. En toen kreeg ik die klap.”

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, Telegraaf, beeld: ANP