Ellen Hoog (33) en Naomi van As (36) zijn elkaars beste vriendinnen. Het is dan ook ontzettend bijzonder dat hun dochters slechts een halfjaar schelen en het óók heel goed met elkaar kunnen vinden. Van de twee meisjes delen beide hockeysters een paar prachtige foto’s.

Zowel Ellen als Naomi delen een kiekje van hun kroost. “Ze lijken zo onschuldig… #bffs #ofzenouwillenofniet #KaeenBowie”, schrijft Hoog erbij. Van As, die bijna dezelfde foto plaatst op Instagram, meldt: “Bowie & Kae, mini vriendinnen op de foto! En afgeleid met Nijntje, want stilzitten was er niet bij!”

Als twee druppels water

Kelvin de Lang, papa van Bowie en geliefde van Ellen, noemt het stel “double trouble” en is bang dat het “faliekant mis gaat” met de twee. “Niet als ze op hun moeders lijken hoor”, reageert Hoog erop. Fans van de voormalig hockeysters smelten bij het zien van de foto. “Die oogjes van Bowie!!! Too cute! En Kae heeft zo’n lekker toetje! Ze doen beiden hun namen eer aan, heerlijk stel! Net als de mama’s”, luidt een van de reacties. Anderen vallen meteen op dat Kae en Bowie al aan #twinning doen: “Ooooh dezelfde slofjes, te schattig!”

De tekst gaat onder de foto's verder.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ze lijken zo onschuldig....... #bffs #ofzenouwillenofniet #KaeenBowie

Een bericht gedeeld door Ellen Hoog (@ellen_hoog) op

 

Ellen Hoog en Kelvin de Lang

Bijna drie jaar geleden stapten Ellen Hoog en oud-voetballer Kelvin de Lang in het huwelijksbootje. In het bijzijn van Naomi van As en haar geliefde Sven Kramer gaven de twee elkaar in juni 2017 het jawoord in Toscane. Zo’n anderhalf jaar later werd hun liefde gekroond met een prachtige dochter, genaamd Bowie Mae.

Naomi van As en Sven Kramer

Sven en Naomi leerden elkaar in 2007 kennen op het Sportgala; niet veel later kregen de twee een relatie. Op 21 oktober 2018 werd het koppel de trotse ouders van hun eerste kindje. Of het stel een broertje of zusje zou willen voor Kae? “Mocht het ons gegund zijn om een tweede te krijgen, kom maar op”, vertelde Naomi eerder aan Flair.

Bron: Flair.nl | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.