Ook Boer zoekt Vrouw wordt ontzettend hard getroffen door de coronacrisis. Want de liefde op anderhalve meter afstand vinden lukt misschien dan wel bij First Dates, maar op de boerderij wordt dat toch behoorlijk aanpoten.

Yvon Jaspers geeft dan ook het slechte nieuws dat er voorlopig geen nieuw seizoen op de planning staan door deze maatregelen. 'Het enige doel van Boer zoekt vrouw is precies wat nu niet toegestaan is. Het verminderen van de 1,5 meter…' De consequenties? Volgend jaar niet genieten van heel wat boerenliefde op de buis.

Onze boerderij

Als je toch nog wat behoefte hebt aan een soortgelijk programma, dan is er gelukkig nog wel Onze boerderij. Deze opnames waren al eerder gemaakt én kun je dus gewoon weer bewonderen op televisie. Yvon verklaart: 'Tijdens de coronatijd hebben we gedraaid met alle maatregelen. Dus regels als voldoende afstand houden en iedereen met eigen vervoer, zijn sindsdien heel gewoon geworden. Wij werken met een heel klein team en vrijwel altijd buiten, dat maakt het gelukkig mogelijk om relatief veilig door te kunnen werken. En we maken natuurlijk vaak de grap dat boeren altijd al in thuisquarantaine zitten!'

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.