De meest ongemakkelijke gesprekken komen voorbij in ‘First Dates’ en lang niet alle afspraakjes lopen uit op een relatie. Maar dat betekent niét dat er helemaal geen echte liefde opbloeit in het programma. Sterker nog, tussen Gerard en Carin is het al een tijdje dikke mik en inmiddels zijn de twee zelfs ouders geworden van de allereerste ‘First Dates’-baby.

‘First Dates’-baby geboren

Op Instagram maakt de kersverse vader het heuglijke nieuws bekend met een schattige foto van het pasgeboren jochie. 'Ons wondertje. James Ethan Dronkers, 29-10-2020', schrijft Gerard bij het kiekje.

Felicitaties

Het regent felicitaties voor het First Dates-koppel. 'Aaahhhh, gefeliciteerd met jullie mooie mannetje', luidt een van de vele reacties. Iemand anders schrijft: 'Gefeliciteerd met de geboorte van baby James!'

De tekst gaat verder onder de foto.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ons kleine wonder II James Ethan Dronkers 29-10-2020 ❤️ II

Een bericht gedeeld door Gerard Dronkers (@sjeraarr) op

Bijzonder liefdesverhaal

In november 2019 was de uitzending van First Dates op televisie te zien, waarin Gerard Dronkers en Carin Damen bij elkaar aan tafel schoven. Hun drankje aan de bar en gezamenlijke diner smaakten naar meer: de twee kregen een relatie, die inmiddels is bekroond met zoon James Ethan Dronkers. De aflevering met Carin en Gerard terugkijken? Dat kan hier.

Door: Flaironline | Beeld: BNNVARA

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.