Chantal was ooit met Henk in Married at First Sight, maar dat liep niet helemaal goed af. Terwijl ze niet meer door één deur kan met haar voormalig echtgenoot, weet een andere kandidaat haar wél te veroveren met zijn hoffelijkheid. Maar wat speelt er nu precies tussen de twee?

Chantal weet in ieder geval de gemoederen hoog op te laten lopen door een kiekje met niemand minder dan Aron te posten. Daarbij schrijft ze ook nog eens: 'Met m'n grote liefde.' Ook de ex-man van Monique liet weten blij te zijn 'eindelijk weer samen' te zijn.

Article continues after the ad

Tekst gaat verder onder de posts.

Superleuk contact

Maar is het een publiciteitsstunt of zijn ze écht samen? Chantal verklaart aan Shownieuws: 'Ik heb superleuk contact met Aron en we waren gisteren lekker weg. Dat is hartstikke leuk. En daarna zijn we lekker een hapje gaan eten in IJmuiden en nog even lekker geborreld en lekker gekletst.'

Loopt zo lekker

De blondine laat weten dat het allemaal ontzettend lekker loopt met Aron. 'Zo fijn. Ik ben echt gelukkig.' In ieder geval behandelt hij haar wél als een prinsesje. Op een volgende foto is te zien hoe hij netjes de deur openhoudt voor Chantal. Daar hoeft ze weinig woorden aan vuil te maken: 'Zo kan het dus ook!😃🥰' Wel is in de post daarna te zien dat ze met een deel van de MAFS-groep uiteten waren, dus of er écht romantiek is tussen Aron en Chantal, blijft nog even gissen.

Bron: Shownieuws, Superguide | Beeld: Instagram Chantal

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.