Na de opname van Samantha vorig jaar, zorgt haar ex Michael voor hun twee kinderen. Uitspraken over hen doet ze daarom ook niet, maar het lijkt erop dat de realityster haar kroost weer in haar armen heeft kunnen sluiten.

Op Instagram deelt de blondine namelijk verschillende foto's die wijzen op een kinderfeestje. Zo is er een springkussen, hangen er vlaggen en zorgde de realityster voor taart en cupcakes. Als kerst op de taart staan daar de twee fietsen, passend bij de leeftijd van haar kinderen Milano en Angelina. Ook hebben de gebakjes zowel een draak als een vlinder als versiering.

Article continues after the ad

Steun

Of dit ook werkelijk het geval was, is niet duidelijk. Wel wil ze in ieder geval haar grote liefde Maron bedanken voor alle steun van de afgelopen tijd. 'Lieve Maron Hill, ik wil jou bedanken dat je er altijd voor mij bent wanneer ik jou nodig heb. Je bent er altijd voor mij en zou niet weten wat ik zonder jou moet. Mijn liefde voor jou is echt en we hebben het samen altijd zo leuk, met soms ook wel is ruzie maar dat maken we dan snel weer goed', schrijft ze bij een kiekje van hen samen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders