Het (bruine) gerucht gaat al jaren: heeft Patty Brard iets onsmakelijks gedaan in de periode dat ze getrouwd was met Ron Brandsteder?

En dan hebben we het over poepseks. Bah!

Article continues after the ad

Bruine hoop

Patty zou af en toe tijdens een lekker potje rollebollen poepen op een glazen tafel. In haar veelbesproken biografie geeft ze voor eens en voor altijd antwoord. 

Doe normaal!

'Ik vind het toch heftig dat dat door Marc-Marie Huijbregts in Ranking the Stars weer aan mij werd gelinkt. Sinds een jaar of twee hoor ik dat verhaal met enige regelmaat terug. Maar denken mensen nou serieus dat ik zoiets…? Doe normaal!'

Dat is voor eens en voor altijd opgehelderd dus. Patty: 'Ja. Noem het gerust een ontlastende verklaring.' Ook vertelt Patty in het boek waarom haar huwelijk met Ron heel snel strandde.

Affaire

Patty: 'Dat beruchte verhaal weert ik natuurlijk nog. Hoe ik terugkwam van een weekend Zuid-Frankrijk en onze woonboot niet in kon, omdat de deur op slot zat en er witte pumps op de trap stonden. Die dus niet van mij waren.'

Liegbeest

Het boek van Patty doet nogal wat stof opwaaien. Haar schandaalbiografie - Patty, de negen levens van Patty Brard - is bij veel showbizzcollega’s in het verkeerde keelgat geschoten. Zo zijn Albert Verlinde, zangeres Marga Scheide en muzieklegende Hans van Hemert not amused. Volgens hen is alles bij elkaar gelogen.

Bron: Patty, de negen levens van Patty Brard Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.