Het programma Married at First Sight is helaas al weer eventjes afgelopen. Toch kun je online nog alle avonturen van (bijna) alle MAFS-deelnemers volgen. Zo is op het Instagram-account van Danny te zien dat hij het gezellig heeft met een aantal oud-deelnemers en vooral met één iemand in het bijzonder...

Feestje bij Danny

Danny deelt een paar vrolijke foto's waarop hij samen met Daisy, Kimberly, Chantal en Antoine een klein feestje houdt in de tuin. 'Nadat we een COVID zelftest hebben gedaan, konden we gezellig een wijntje doen,' schrijft de Limburger erbij. Na drie foto's met de hele groep, plaatst Danny op het laatst een kiekje van hem en Antoine. Daarop is te zien dat Antoine hem een een dikke zoen op de wang geeft.

Vriendschap of nieuwe liefde?

Volgens de hashtags die Danny bij de post plaatst, lijkt het allemaal op vriendschap. 'Dankbaar voor deze vriendschappen' en 'friendship' valt er te lezen. Toch valt het ook fans en volgers op dat de laatste foto wel eens meer dan vriendschap zou kunnen zijn. 'Wat leuk en gezellig!! Vooral die laatste foto. Jullie zouden een leuk stel zijn...❤️  ' laat iemand weten. 'Is Antoin niks voor jou Danny???😂 ' vraagt een andere volger zich af.

MAFS-familie

Dat bijna alle MAFS-deelnemers nog goed contact hebben elkaar blijkt maar weer. Ook Thierry en Aron reageren op de foto's. 'Volgende keer ben ik erbij!!' schrijft Thierry. En Aron laat een smiley met hartjes ogen achter, waarop Danny weer reageert dat ook Aron volgende keer van de partij is. Ook seksuologe Eveline Stallaart laat de kandidaten na het programma niet in de steek. 'Schatjes!😍  ' laat ze weten.

Article continues after the ad
Bron: Instagram | Beeld: RTL, Instagram 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.