MAFS-koppel Aron en Monique kondigden aan te scheiden, maar vorige week kwam er ineens een sprankje hoop: het stel is opnieuw aan het daten. Al wordt er ook gefluisterd dat Aron een nieuwe vriendin heeft. Wat is daarvan waar? Ex-vrouw Monique geeft opheldering.

De twee spreken elkaar dagelijks, doen regelmatig leuke dingen met elkaar, dus: Monique zou het wel weten toch als haar voormalig echtgenoot een nieuwe vlam heeft? 

Monique reageert

De blondine moest stiekem wel een beetje lachen om de geruchten dat hij gelukkig zou zijn in de liefde. Monique verklaart aan De Telegraaf: 'Kijk, als het zo is, dan gun ik het hem van harte, maar het is niet waar. Als Aron echt een nieuwe vriendin zou hebben, had hij mij dat allang verteld.' De twee hebben de afspraak om over zoiets altijd eerlijk naar elkaar te zijn.

Article continues after the ad

Geen nieuwe vriendin

'Ik heb Aron wel gevraagd naar de geruchten over hem en zijn nieuwe vriendin, maar Aron ontkrachtte het verhaal direct. Dus nee, Aron heeft geen nieuwe vriendin', maakt de deelneemster maar even duidelijk. Ze zien elkaar dan ook nog regelmatig, maar merkten al gauw na het programma dat als ze even niet bij elkaar waren, het ook prima was. En dat was dan ook meteen het struikelpunt. 'Voor nu hebben Aron en ik een hele diepe vriendschap en geven we heel veel om elkaar.'

Tweede kans?

Maar: zeg nooit nooit. 'We komen een beetje in rustiger vaarwater en hebben nu alle tijd en rust om uit te zoeken of we onze diepe vriendschap kunnen uitbouwen tot iets meer', sluit Monique af. 'We blijven elkaar de komende periode in ieder geval veel opzoeken. Laat die lentekriebels maar komen. Ik ben er klaar voor.'

Beeld: RTL | VIVA

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.