Actrice Elizabeth Hurley is onlangs gespot op het Italiaanse eiland Sardinië met miljardair David Foster. Het stel wil echter niets loslaten over hun relatie, ze plaatsen zelfs geen foto van hen tweeën op Instagram. Dit is ook wel begrijpelijk omdat beiden niet bepaald gelukkig zijn geweest in de liefde.

Lees ook: Madonna was goed voorbereid op haar scheiding

Belogen en bedrogen

Elizabeth heeft nogal wat littekens opgelopen op het liefdesgebied. Het meest bekende voorbeeld was haar relatie met Hugh Grant. De Engelse acteur bedroog Hurley met een straatprostituee, iets waar ze via de media achter moest komen. Daarnaast werd er nog eens een keer op haar hart getrapt door filmproducent Steve Bing. Toen Elizabeth zwanger bleek te zijn, weigerde Steve het kind te erkennen, en dwong zelfs via de rechter een DNA-test af! Het kind bleek overigens wel zijn zoon te zijn.

Meerdere bruiden versleten

David Foster lijkt ook moeite te hebben om de ware te vinden. De muziek-producent was al vier keer getrouwd en heeft al vijf dochters en zeven kleinkinderen. Hij is net gescheiden van Yolanda Yahid. Het is daarom wel te begrijpen dat Hurley en Foster het rustig aan doen. Maar het zou zomaar kunnen dat Elizabeth, die een zwak lijkt te hebben voor rijkaards, zijn vijfde echtgenoot wordt!

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Angela Weiss (AFP)

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders