Afgelopen week is B&B Vol Liefde helaas geëindigd. Ondanks dat het programma ging over de liefde vinden, gingen veel deelnemers naar huis zonder de liefde te hebben gevonden. Voor Vincent en Monique was er aan het einde van het seizoen gelukkig wel hoop. En was zelfs een kus te zien op het laatste moment. Maar zijn de gevoelens voor elkaar ook na de opnames gebleven?

Vincent en Monique hadden vanaf moment één al interesse in elkaar. Niet gek dan ook dat zij als laatste dame overbleef in de Italiaanse B&B. Art Rooijakkers kon tijdens de laatste aflevering zelfs achterhalen dat de twee het bed hadden gedeeld. 

Goede afloop?

Het toch wel verliefde stel proostte tijdens het laatste moment met elkaar, natuurlijk op een goede afloop. En is die er na een aantal maanden ook gekomen?

Update

Omdat de opnames van het goed bekeken programma een aantal maanden geleden plaatsvond, heeft RTL besloten via Instagram een update te geven rondom de liefde van de kandidaten. We kunnen helaas geen positief en goed nieuws melden.

Article continues after the ad

Geen vonkje meer

In de gegeven update staat dat Monique na de opnames nog wel is teruggevlogen naar haar Vincent. Helaas werkte dat tripje averechts en zijn de twee erachter gekomen dat de liefde tussen hen geen stand kon houden. Het enige goede nieuws is dat Vincent een volgeboekte B&B aan dit avontuur heeft overgehouden. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Bron: Superguide, RTL | Beeld: still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.