Over Monique laat Rachel niet zoveel los, maar toen Bridget in het leven van haar zoon André was, sprak ze vol liefde over haar schoondochter. Ze beschouwde haar zelfs als vriendin.

De twee hadden de grootste lol samen. 

Article continues after the ad

Contact

Iets wat na de relatie, die amper honderd dagen duurde, nog steeds zo is. Zo blijkt op een foto op Instagram. Rachel en Bridget, allebei hondenliefhebbers, hebben elkaar weer gezien. Rachel kwam haar nieuwe hondje Zoë aan Bridget laten zien in de winkel (Melting Pot) van de ouders van de presentatrice. 

Op Instagram zien we de viervoeter lekker in een tas van Louis Vuitton zitten. Bridget en Rachel hebben na de breuk dus nog steeds contact met elkaar.

Enig mens

Logisch ook, want indertijd zei Bridget tegen Vrouw hoe blij ze met haar toenmalige schoonmoeder was. 'Ik vind haar énig! We zijn met z’n allen naar Rome geweest voor Bridget and Leons’ Travel Tips en hadden, zoals Rachel zei, ‘de grootste gein’. Ik had het echt leuk met haar, we belden ook los van Dré.'

Liefde

Ook nu is de liefde dus nog niet over. Wel tussen Bridget en André, dat is definitief voorbij. Nadat de twee er een punt achter hadden gezet, hebben ze geen contact meer gehad met elkaar. Ondertussen zijn André en Monique alweer een poos samen. Ze genieten van het gezinsleven.

Bron: Instagram/Vrouw Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.