Iedereen had het erover en iedereen wilde wat van het meest besproken koppel van 2020: 'Brazes', oftewel Bridget Maasland en André Hazes. Na amper honderd dagen was de koek op, maar hoe gaat het nu met de twee?

Is er nog steeds contact?

Liefdesverdriet

André geeft eerlijk antwoord op deze prangende vraag in De 538 Ochtendshow met Frank Dane, nadat nieuwslezer Hannelore Zwitserlood gewoon durfde te vragen waar iedereen nieuwsgierig naar is. Is er nog contact geweest, want Bridget had volgens haar echt liefdesverdriet.

Article continues after the ad

'Ik geloof zeker dat ze liefdesverdriet had. Het laatste gesprek dat wij hebben gehad is dat we moesten stoppen. Toen was het ook wel klaar, vond ik', aldus André.

Heftig

Waarom het misging tussen hem en Bridget? Uiteraard weet iedereen dat de zanger weer gevoelens kreeg voor zijn ex Monique. Maar er was ook een andere reden. André: 'Zo hetzelfde zijn, maar toch ook zo verschillen, dat je op een gegeven moment allebei wel denkt van: dit gaat niet werken. Dat kan heel leuk zijn, maar ook wel heel heftig.'

Seks met zijn ex?

En heftig werd het zeker, want er zou van alles gebeurd zijn tussen Monique en André op Curaçao, dit terwijl Bridget er ook was. Het gerucht gaat dat de twee exen seks hebben gehad op een toilet op het zonnige eiland. Of dat zo is? 

'Nee, nee, nee, luister. Dit meen ik echt. Ja, ik was in die toilet, maar mijn kind was erbij. Dus wij gingen met z’n drieën, Dré wilde plassen, hij ging met z’n moeder en ik ging gewoon mee. We hebben een beetje staan praten. Er is niks gebeurd.'

Botte lul

Op dit moment wonen Monique, André en kleine André weer samen als gezin. Dat gaat goed volgens de zanger. Alhoewel hij toch af en toe nog steeds de wind van voren krijgt over wat er de afgelopen periode allemaal is gebeurd.

André: "Kijk weet, thuis gaat het echt top. De sfeer is ook top. Maar ik krijg nog steeds af en toe op mijn flikker, over wat er allemaal is gedaan, want ik ben natuurlijk wel een botte lul geweest in die tijd. We praten nog steeds elke dag over de situatie. Maar ik ben nu heel gelukkig.”

Bron: De 538 Ochtendshow met Frank Dane Beeld: Edwin Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.