De laatste vijf genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2018 zijn bekend. André Hazes: Ik haal alles uit het leven, De slimste mens, De wereld rond met 80-jarigen, Jinek en Vamos met de familie Pos zijn de winnaars van de vierde kwalificatieronde, zo heeft Televizier bekendgemaakt.

Op de longlist staan nu twintig titels. Deze lijst wordt nog aangevuld door Televizier. Het blad deelt vijf wildcards uit aan programma's die de kwalificatierondes net niet doorstonden maar die naar mening van de redactie eigenlijk wel een nominatie verdienen.

De Luizenmoeder

De lijst bestaat uit vijf RTL-titels en drie van SBS. De rest is afkomstig van de publieke omroep, waaronder drie van BNNVARA en vier van AVROTROS en KRO-NCRV. Onder meer kijkcijfersuccessen als De luizenmoeder, Het geheime dagboek van Hendrik Groen en Penoza hebben de longlist gehaald.

Stemmen

Vanaf 21 augustus kan het publiek stemmen op de geselecteerde programma's. Vervolgens wordt er een shortlist van drie kanshebbers gemaakt. De Ring wordt op 11 oktober tijdens een gala in AFAS Live uitgereikt.

De lijst:

- André Hazes: Ik haal alles uit het leven (SBS 6)

- Beau five days inside (RTL 4)

- De 12 van Oldenheim (RTL 4)

- De kwis (BNNVARA)

- De luizenmoeder (AVROTROS)

- De reis van je leven (RTL 4)

- De slimste mens (KRO-NCRV)

- De wereld rond met 80-jarigen (SBS 6)

- Expeditie Robinson (RTL 5)

- Flikken Rotterdam (AVROTROS)

- Het geheime dagboek van Hendrik Groen (Omroep MAX)

- Hotel Romantiek (KRO-NCRV)

- Hunted (AVROTROS)

- Ilse’s veranda (AVROTROS)

- Jinek (KRO-NCRV)

- Over mijn lijk (BNNVARA)

- Paleis voor een prikkie (SBS)

- Penoza (KRO-NCRV)

- Smeris (BNNVARA)

- Vamos met de familie Pos (RTL 4)

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Angela Groothuizen heeft een bezoekje gebracht aan goede vriend Leco van Zadelhoff. Ze ziet er volgens hem ‘beter uit dan ooit’.

“Zo mooi heb ik je nog nooit gezien!”, zegt een enthousiaste Leco, die blij is met het eindresultaat.

Niet te herkennen

Angela is voorzien van een bos krullen en feestelijke make-up. De positieve reacties stromen binnen op de foto. ‘Jij maakt van elke vrouw een diva’ en ‘prachtige vrouw die jij nog mooier weet te maken!’, zeggen verschillende mensen. Ook zeggen sommigen: ‘Ik herken haar bijna niet’. Eén volger van Leco weet het prachtig te verwoorden: ‘Als je zo mooi bent vanbinnen, dan straal je dat ook uit’. Zo is het.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl

Nicolette van Dam is een veelgevraagd presentatrice, en heeft daardoor altijd een volgeplande agenda. Sinds ze moeder is van dochters Lola-Lily en Kiki-Kate, wordt ze gekweld door schuldgevoel.

'Dat heb ik Irene Moors een keer horen zeggen: een werkende moeder voelt zich altijd schuldig. Dat is me bijgebleven,' zegt de blondine in een interview met Vrouw. Ze vindt het lastig om met het schuldgevoel om te gaan. Om de zorg van hun dochters goed te verdelen, houden Nicolette en haar man Bas Smit hun agenda's goed bij. 'Als ik 's avonds moet werken, breng ik ze 's ochtends naar school. En ik block mijn agenda voor dingen waarvan ik weet dat ze belangrijk zijn voor de kinderen. Zoals een inloopochtend op school, dat zijn heilige momenten.'

Jonge moeder

De presentatrice is jong moeder geworden, op haar 26ste, en is daar heel blij mee. 'Mijn oma is jong, mijn moeder is jong en ik heb daar altijd zoveel plezier aan beleefd. Toen ik vijftien was, gingen we met kerst met z’n allen stappen in de Supperclub! Dus als je met de liefde van je leven bent, kun je er net zo goed meteen mee beginnen. Ik was 26 toen ik zwanger raakte en heb daar totaal geen spijt van gehad.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders