André van der Toorn heeft een vreselijke diagnose moeten verwerken. Hij kwam doodziek terug van vakantie, nu blijkt hij lymfeklierkanker te hebben.

Article continues after the ad

Lees ook: Dít is het broertje van Johnny de Mol

Van Onze Centen

Terwijl wij de presentator zien in het SBS-programma Van Onze Centen, dat al een aantal maanden eerder is opgenomen, vecht hij op dit moment voor zijn leven. Door zijn ziekte is André helaas niet in staat om de laatste twee afleveringen van Van Onze Centen op te nemen. Kees Tol zal hem vervangen. 

Uitgezaaid

André is inmiddels geopereerd aan een tumor in zijn rug. Hiermee is de ellende niet voorbij, de ziekte is uitgezaaid. Volgens zijn artsen is de ziekte echter goed behandelbaar, ongeveer zeventig procent van de patiënten overleeft de ziekte. De presentator is vastbesloten om bij dit percentage te horen. 

Herstel

De BN'er wil zich volledig op zijn herstel richten. "Bij André is lymfeklierkanker geconstateerd. Hij is heel positief, maar heeft een lange weg te gaan. Daarom verzoeken we iedereen om André en zijn familie de rust te gunnen om aan zijn herstel te werken," meldt zijn familie. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders