Naar eigen zeggen dook Hajo Bruins vroeger op iedere vrouw die hij lief of mooi vond. Dankzij therapie ging de acteur anders in het leven staan. Maar ook zijn huidige partner Linde heeft daarin een belangrijke rol gespeeld.

Hajo Bruins (61) heeft al veel mooie rollen gespeeld, maar het aantal vrouwen dat hij heeft bemind, mag er ook zijn. Sinds hij actrice Linde van den Heuvel elf jaar geleden ontmoette bij het toneelstuk Heren van de thee, is zij de enige vrouw die hem kan bekoren. Hajo was toen de 50-jarige acteur, zij de 23-jarige stagiaire. ‘Mensen denken weleens dat zij de golddigger is, maar Linde brengt bij ons meer geld binnen dan ik,’ vertelt Hajo in Libelle.

Psychiaters

‘Bij elke scheiding heb ik wel een psychiater versleten,’ vertelt hij in Libelle. De acteur denkt dat hij in de basis hetzelfde is gebleven. ‘Maar gaandeweg kun je beter met jezelf omgaan. Vroeger luisterde ik te veel naar mijn primaire emoties en dook ik op elke vrouw die ik lief of mooi vond. Toen zette ik mijn piketpaaltjes uit en deed ik nooit een diepte-investering. Nu wel, want nu ben ik dolgelukkig. Met Linde durf ik het aan te gaan. Nu zit ik soms maanden thuis. Dan ben ik niet de Hajo Bruins die best een potje kan toneelspelen, maar echtgenoot en huisvader.’ En die dubbelrol bevalt hem prima.

Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 29 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.