Richard Kemper schrok zich een ongeluk toen hij een paar jaar terug thuis werd getroffen door een hartaanval. Niet wetende wat hem was overkomen, reed hij zelf naar het ziekenhuis. Voor het eerst vertelt Richard over de moeilijke maanden, waarin hij niet alleen kampte met gezondheidsproblemen, maar ook met een relatiecrisis.

Lange tijd heeft Richard Kemper (47) voor de buitenwereld verborgen weten te houden dat hij ernstige gezondheidsproblemen heeft gehad. Drie jaar geleden werd de cabaretier, die een duo vormt met Remco Veldhuis, getroffen door een hartaanval. In Margriet vertelt zijn vriendin Wendy (46) voor het eerst over deze heftige periode. ‘Hij voelde zich ’s nachts helemaal niet goed en is ’s morgens naar het ziekenhuis gereden. Dat ik er niet van in paniek raakte, kwam omdat de arts zei dat het slechts een schampschot was. Qua leefstijl betekende het voor Richard wel een omslag. Hij is meteen gestopt met roken en eet gezonder dan voorheen. Daar had ik niet al jaren op gehamerd; Richard is geen man die je zoiets moet zeggen. Dat zou alleen maar averechts werken. Het is inmiddels drie jaar geleden en gelukkig heeft zijn hart er geen schade door opgelopen. Al was het natuurlijk wel even schrikken.’ 

Lees het hele artikel in Story editie 14. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Peter Smulders

Op 10 juli werden Roxeanne Hazes en haar geliefde Erik Zwennes de trotse ouders van hun zoontje Fender, en binnenkort stappen de twee in het huwelijksbootje. Wanneer de bruiloft plaats gaat vinden, is nog niet bekend, maar Xander de Buisonjé heeft al wel een paar andere belangrijke details verklapt.

Las Vegas

Aan RTL Boulevard heeft de zanger verteld dat de plechtigheid zal plaatsvinden in Las Vegas. ‘Ik hoor vanzelf wanneer het is’, zegt hij. Dat is niet het enige wat de zanger over het huwelijk gezegd heeft; óók onthult hij wie Roxeanne en Erik in de echt zal verbinden.

B.A.B.S.

Die schone taak ligt bij niemand minder dan… Xander zelf! ‘Ik heb een hele leuke band met Rox, ik ga ze ook trouwen’, aldus de zanger die bovendien Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand is. ‘Dat hebben ze me gevraagd.’

Niet trouwen

Wegens de afwezigheid van haar vader was Roxeanne eigenlijk niet meer van plan om ooit nog in het huwelijksbootje te stappen. ‘Ik heb jarenlang gezegd dat ik niet wil trouwen, omdat mijn vader me niet kan weggeven. Daarmee is mijn beeld dat papa mij als prinsesje kan weggeven, weg’, zegt ze zelf in het entertainmentprogramma. Erik bracht daar verandering in. ‘Toen hij het vroeg, dacht ik: ja, natuurlijk wil ik met jou trouwen.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Lotte en Thijs zitten op een fijne school in een leuke klas, bij de lieve juf Evi. Maar dan wordt de enge juf Brakel directeur en verandert alles: verjaardagen mogen niet meer gevierd worden, trakteren is ten strengste verboden en schoolreisjes worden afgeschaft. Dus geeft de klas haar een bijnaam: juf Braaksel.

Zouden ze ooit nog van haar afkomen? Een heerlijk spannend boek voor kinderen vanaf acht jaar, geschreven door de gerenommeerde schrijfster Carry Slee. Story geeft tien exemplaren weg! 

Vul hier het winformulier in een maak kans.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.