Harry Mens  (70) heeft gebroken met Juul Berbee (69), met wie hij in zijn jongere jaren al zeven jaar een relatie had, en die begin dit jaar zijn hart veroverde. Harry wist het zeker: met Juul ging hij zijn leven afsluiten! Het liep anders. 'Weer stel ik haar teleur,' vertelt Harry aangeslagen aan Story. 

Article continues after the ad

Jeugdliefde

'Vijfenveertig jaar hadden we elkaar niet meer gezien nadat ik onze verloving uitmaakte. We hadden zeven jaar verkering, stonden op het punt van trouwen. Ik was 23, Juul mijn eerste echte verovering, mijn grote liefde. We waren al op zoek naar een huis, toen ik me bedacht. Ik vond mezelf eigenlijk nog te jong om te trouwen en ging mijn eigen weg. Ik realiseerde me niet hoe hard dat bij Juul aankwam. 
 

Ongemakkelijk

Eind vorig jaar kwam ik een neef van Juul tegen. Hij vertelde me dat ze drie jaar geleden weduwe was geworden. Mijn belangstelling was gewekt. Ik was op dat moment samen met Diana, de moeder van mijn jongste dochter. Zij woonde in Bulgarije en we zagen elkaar maar drie tot vier keer per maand. Ik was op zoek naar een hechtere relatie. Ik nam contact op met Juul  en voor we het wisten, woonde ze bij mij. Het klikte nog méér dan in onze jeugd. Maar, al snel bleken onze levens niet te synchroniseren. Juul gaat voor gezelligheid en ik zit ondanks mijn leeftijd nog volop in het werk. In mijn eentje voelde ik me veel meer op mijn gemak."

Lees het hele interview in Story. Bestel de editie hier.

 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10