Drie maanden na de breuk met jeugdliefde Juul zou Harry Mens weer gevallen zijn voor de charmes van zijn Bulgaarse ex-vriendin Diana, met wie hij ook een dochter heeft. Maar volgens de societymakelaar zijn zijn woorden verdraaid.

Lees ook: Bevestigd: Harry Mens en zijn jeugdliefde (weer) uit elkaar

Ex-geliefde

Het nieuws was vorige week opzienbarend. Harry Mens (70) zou opnieuw hebben gekozen voor een ex-geliefde. Tijdens een societylunch liet de makelaar zich ontglippen dat hij weer contact had met zijn ex Diana, een donkerharige Bulgaarse schone die 31 jaar jonger is dan hij. Het zou de derde keer zijn dat Harry een relatie met haar begint.

Doodmoe

Aan Story laat Harry nu weten: 'Ik ben niet terug bij Diana. Het is opgeblazen. Meer wil ik er ook niet over zeggen. Ik ben daar te moe voor. Daarom heb ik ook besloten uit de publiciteit te treden. Ik ben veel te moe.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 26 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders