De pandemie zorgt voor veel ellende, maar het heeft voor Harry en Meghan ook iets moois gebracht. De twee komen weer dichter tot de Britse koninklijke familie.

Volgens Entertainment Tonight heeft het koppel hernieuwde energie opgedaan in Montecito, waar ze nu met hun zoontje Archie wonen en dat zou ertoe geleid hebben dat de banden met de koninklijke familie ook weer beter zijn geworden.

Minderheden helpen

'Ze zijn ontzettend enthousiast om aan verschillende projecten te gaan werken en de familie spoort hen daar ook toe aan, ook al wordt er anders beweerd in de tabloids. Met name Harry heeft het gevoel dat Meghan 'iets' in hem heeft wakker gemaakt wat betreft minderheden. Hij wil zich echt voor die groepen gaan inzetten', aldus een bron.

Balans

'Voor elke jonge familie is het zoeken naar de juiste balans, maar Harry en Meghan denken nu op het juiste spoor te zitten en zijn vastberaden om hun werk goed te doen. Er komt de aankomende maanden nog veel meer van hen naar buiten.'

Article continues after the ad

Projecten

De twee zijn druk bezig met allerlei projecten op dit moment. Zo hebben de hertog en hertogin van Sussex een mooie deal met Netflix gesloten, zijn ze te horen in hun eigen podcast en werken ze samen met de Pakistaanse activiste Malala Yousafzai.

Bron: Entertainment Tonight Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.