Het was een bewogen jaar voor zanger en presentator Jamai Loman (32). Afgelopen zomer maakte hij bekend dat hij kampte met nierproblemen en daardoor zijn werk neer moest leggen. Inmiddels heeft hij een nieuwe nier en gaat het stukken beter. Op Instagram zet Jamai vandaag zijn donor én zwager Andy in het zonnetje.

Het ging zo slecht met de zanger, dat er haast bij een niertransplantatie was geboden. In een interview met Ruud de Wild op NPO Radio 2 vertelde Jamai eerder dat hij uitgebreid getest en onderzocht moest worden. Uiteindelijk bleek er een match met zijn zwager en was er groen licht voor een transplantatie.

Article continues after the ad

Comeback

Sinds de operatie is Jamai flink afgevallen en ondertussen werkt hij hard aan zijn herstel. Ook verschijnt de presentator binnenkort weer op de buis, zo kondigde hij laatst op Instagram aan. “Vanavond de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van The Voice of Holland”, schreef Jamai bij de preview van de talentenshow. “Vanaf de liveshow zal ik weer aansluiten! Enjoy!”

Hoogte- en dieptepunten

En dat het nu allemaal zo goed gaat, heeft hij allemaal te danken aan zijn zwager Andy. “Ik had een collage kunnen maken van alle hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar, maar er was eigenlijk maar één echt belangrijk moment, foto en persoon in 2018! Jij lieve Andy bent mijn held en een voorbeeld voor velen”, schrijft hij bij de foto.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl