Slechts drie maanden na het overlijden van zijn moeder Lia, overleed ook de vader van Hans Kraay junior. De voetbalanalist spreekt voor het eerst over de dood van zijn vader, Hans Kraay senior. 

Article continues after the ad

Egoïstisch

Twee dagen na het overlijden van zijn vader zit Hans Kraay jr. weer aan de tafel van Fox Sports. De BN'er verloor in korte tijd zijn beide ouders. “Ik gun hem de rust, maar ik geloof niet dat een kind ooit klaar is om zijn ouders te verliezen”, vertelt Hans goudeerlijk. “Heel egoïstisch gezegd: voor hem is het beter, maar voor mij niet.”

Dementie

Lia Kraay, die aan dementie leed, overleed deze zomer. “De liefde van zijn leven”, zo omschrijft Hans haar. “Vijf jaar lang heeft ‘ie voor mijn moeder geleefd. Iedereen zegt: Hans Kraay senior heeft nu rust en is weer bij zijn vrouw. Maar juist die laatste 2 weken zag ik weer die glimlach op zijn gezicht. En was hij zo blij als hij je zag.”

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP