Hans Klok is niet bang om de confrontatie aan te gaan. De illusionist haalt namelijk hard uit naar niemand dan Bridget Maasland. En het heeft alles te maken met de nieuwe vrouw van haar ex-man.

Nathalie vecht momenteel tegen kanker en haar grootste wens is dan ook om zowel haar dochter Kate (6) als stiefzoon Mees (11) te kunnen zien opgroeien. Aangezien zij de stiefmoeder is van haar zoon, zou je denken dat Bridget wel enige interesse toont in het wel en wee van deze vrouw. Maar niks blijkt minder waar, aldus Hans.

Article continues after the ad

Medeleven

Hoewel Klok niet te veel wil loslaten, omdat hij bang is dat zijn band met Maasland nog verder verslechterd, wil hij wel kwijt: 'Bridget heeft alleen nooit enig medeleven met Nathalie getoond, en dat vind ik niet kunnen.' Hans vindt dan ook dat ze eventuele hard feelings tegenover Nathalie aan de kant moet zetten. 'Als iemand de helft van de tijd voor je kind zorgt en diegene krijgt het slechte nieuws dat geen arts meer wat voor haar kan doen, dan moet je toch kunnen zeggen: en nu is het klaar.'

Koekje van eigen deeg

Al het nieuws over dat er wat speelde tussen André en Bridget tijdens het huwelijk van Patty Brard vindt Hans dan ook een koekje van eigen deeg. 'Nu krijgt Bridget over zich heen wat zij zelf altijd bij iedereen doet door haar beroep als gossipjournalist. Een koekje van eigen deeg.'

Bedrogen

Het contact met haar ex-vriend Pepijn Padberg, met wie Bridget Maasland (44) acht jaar samen was, is na hun breuk nooit hecht geworden. Hij had haar in 2009 bedrogen met Nathalie Hoop, de assistente van illusionist Hans Klok. Dat heeft Bridget hem nooit kunnen vergeven. De ene week woont Mees bij Bridget, de andere week bij Pepijn. ‘Tijdens de vakantie nam Pepijn hem drie weken mee,’ vertelt Bridget aan Story. ‘Ze zouden onder andere naar Las Vegas gaan, waar Nathalie in de show van Hans Klok stond. Maar wat zowel Mees als ik niet wisten, was dat Pepijn en Nathalie daar gingen trouwen. Op een dag stond Mees ineens in A Little White Chapel. Dat was een verrassing.’ Het waren echter niet Pepijn en Mees die Bridget op de hoogte brachten.

Bron: Weekend, Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.