Het is over en uit voor Hans Klok. Althans, in Nederland. De illusionist verruilt ons koude kikkerlandje nu definitief voor het extravagante Las Vegas. Hij gaat namelijk verhuizen!

Hoewel zo'n verhuizing toch een hele gebeurtenis is, kent Hans de klappen van de zweep daar als geen ander. De illusionist had er jaren geleden namelijk al een show met niemand minder dan Pamela Anderson, maar zal er voortaan elke ochtend wakker worden en hierdoor vaker shows kunnen geven. 

Carrière

“Ik vind gewoon dat ik dit doen moet. Las Vegas, dat is het helemaal voor mij. En dan is het ook een kwestie van nu of nooit. Ik blijf Joop van den Ende dankbaar voor de kans die hij me daar gegeven heeft en het geweldige idee om Pamela en mij aan elkaar te koppelen. Zij en ik zullen altijd bij elkaar in de buurt blijven. Volgende week treden we weer samen op in de Sporting Club in Monaco. Maar ik wil nu zelf naar Las Vegas, me daar echt gaan vestigen en vanuit daar mijn werk doen. Carrière maken in Amerika kan alleen maar als je er wóónt, en dat ga ik nu dus ook doen”, laat hij weten in De Telegraaf

Verhuizing

Toch kan hij zijn koffers voorlopig nog gewoon even op zolder laten staan. Hans blijft voorlopig namelijk nog even in Nederland wonen. Zo kunnen zijn Nederlandse fans nog van een aantal shows genieten, waaronder zijn optredens in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Daarna zal Hans langzaamaan zijn spullen pakken, en naar de stad waar alles kan en mag verhuizen om zijn grote droom achterna te jagen. 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders