Nog even en Hans Klok vertrekt met zijn vriend Dann naar Las Vegas om het daar te gaan maken. Had de illusionist eerder succes in de gokstad met Pamela Anderson als zijn assistente, deze actrice zal nu schitteren door afwezigheid. 

Illusionist Hans Klok en zijn vriend Dann kunnen bijna hun koffers gaan pakken voor een groots avontuur: het stel emigreert naar Las Vegas, waar Hans over enkele maanden een glansrijke carrière uit de grond wil stampen. Hans trad eerder op in de Amerikaanse gokstad, waar destijds oud-Baywatch-actrice Pamela Anderson als zijn assistente schitterde. Dát gaat niet meer gebeuren. ‘Dat trucje is wel uitgewerkt,’ aldus Hans. ‘Ik ben klaar met Pamela.

Article continues after the ad

Ze is niet sociaal naar de mensen toe.  Als er iemand staat voor een handtekening en zij loopt diegene straal voorbij, dan denk ik: Ach, gééf die handtekening. Het is ook best lastig voor haar. Ze is natuurlijk alleen maar bekend omdat ze een sekssymbool was en wordt nu toch wat ouder... Nu moet ze het hebben van de vergoeding voor het komen opdraven op bepaalde momenten. Op de foto wil ze niet meer, en als ze het doet, moet het zo snel mogelijk.’ Zo gelukkig als Hans is met zijn naderende emigratie, zo bedroefd is hij over de situatie van zijn moeder, die alzheimer heeft. ‘Ik bezoek haar alleen nog voor mezelf, omdat ze mijn moeder is,’ vertelt hij. ‘

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 27 ligt nu in de winkels.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders