Vorige week overleed Nathalie Hoop, de assistente van illusionist Hans Klok. Nathalie, bij wie baarmoederhalskanker was geconstateerd, laat haar man Pepijn (de ex van Bridget Maasland) en dochtertje Keet (7) achter. Aan Story vertelt Hans dat hij compleet in shock is.

Optimistisch

Nathalie Hoop was eind vorig jaar heel optimistisch over haar toekomst. Hoewel de baarmoederhalskanker in ernstige vorm was teruggekomen, wilde ze aan niets anders dan haar genezing denken. Toch overleed ze vorige week op 43-jarige leeftijd. ‘Nathalie stierf in de armen van haar man Pepijn,’ vertelt een aangeslagen Hans Klok, die jarenlang met Nathalie werkte en met wie hij goed bevriend was, aan Story. ‘Ze lag al een paar dagen in het ziekenhuis omdat haar organen ermee ophielden.

Niets meer aan te doen

Er was niets meer aan te doen. Pepijn, de ex-partner van Bridget Maasland, was al die tijd bij haar. De laatste nacht kroop hij bij haar in bed. Hij had zijn armen om haar heen. Hij dutte kort in en toen hij plotseling wakker schrok, was Nathalie gestopt met ademen. Ze is in zijn armen gestorven. Ik vind het vreselijk. Voor Pepijn, maar ook voor de kinderen. Ze was gek op haar dochtertje Keet, maar ook op Mees, de zoon van Pepijn en Bridget. En omgekeerd was Mees ook echt gek op Nathalie. Zij moeten haar nu gaan missen.’

Dit artikel komt uit Story. Editie 46 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.